DŽULIJA ROBERTS JE ZVEZDA KOJA POMERA GRANICE

instagram/Printscreen

Poznati

DŽULIJA ROBERTS JE ZVEZDA KOJA POMERA GRANICE

Svi pamte simpatično bosonogo pojavljivanje Džulije Roberts na premijeri filma „Money Monster“ na Filmskom festivalu u Kanu 2016. godine. Ove godine je ostavila cipele na nogama, ali zbog drugog detalja će je svi upamtiti.

Glumica Džulija Roberts (54) se pojavila na projekciji filma „Armageddon Time“ u sklopu treće večeri Kanskog festivala i uspostavila totalnu dominaciju na crvenom tepihu.

U savršeno ukrojenom crnom odelu pokazala je zavidnu figuru u 54. godini, a svi su ostali omađijani njenim osmehom od milion dolara. Toliko da su sve golišave lepotice u atraktivnim toaletama pale u drugi plan.

Slavna glumica je pre šest godina bila glavna tema Filmskog festivala u Kanu, kada se nasred crvenog tepiha izula i prošetala potpuno bosonoga. Iako Džulija tada u izjavi medijima u kojoj je objasnila zašto se izula iz cipela nije direktno otkrila razlog, mnogi su ga protumačili kao buntovan potez protiv organizatora festivala.

„Puno toga se događalo od mojih zglobova prema gore. Nemojmo zaboraviti sve to. Puno vremena i truda uloženo je u ono iznad zglobova. Želim da ostane zabeleženo – izgledala sam lepo sinoć“, rekla je Džulija za kanal „Australia’s Sunrise“ misleći pritom i na svoju predivnu crnu haljinu Armani Prive koja je takođe zaslužila pažnju.

Simpatičan moment dogodio se i kada je glumica zamolila jednog od zaposlenih na festivalu da joj pridrži cipele što je on rado i učinio.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top