Nina Badrić još jednom pokazala da je KRALJICA STILA

Printscreen/Instagram

Moda

Nina Badrić još jednom pokazala da je KRALJICA STILA

Poznata hrvatska pevačica oduvek je negovala istančan i moderan stil

Nina Badrić je jedna od najbolje stilizovanih žena na našim prostorima. Svaka njena odevna kombinacija je pažljivo odabrana, upečatljiva i moderna.

Ovog puta Nina se na jednom događaju pojavila u drečavom narandžastom kompletu, koji je istakao njen struk i vitku liniju. Neobični rukavi na sakou dali su dozu elegancije čitavoj kombinaciji, a pantalone koje idu u zvono istakle su nje struk.

Ipak, ono što je svima posebno privuklo pažnju bile su sandale s otvorenom petom napravljene su od prozirnog materijala koje u potpunosti razotkriva stopalo kao da ništa nemate na njemu. Ukrašene su posrebrenim leptirom u predelu prstiju.

<p>Poznata hrvatska pevačica oduvek je negovala istančan i moderan stil</p>

Njima je cela odevna kombinacija dobila posebnu čar, a stopala kao jedan od najomiljenijih ženskih aduta, ovog puta su bila u centru pažnje.

Ovaj neobičan model ima potpeticu u obliku obrnute čaše za šampanjak postala je zaštitni dizajnerski znak Muaddinine obuće.

Specifičan oblik potpetice visoke 9,5 centimetara pruža stabilnost pri kretanju, ali i vizualno produžuje noge i celu figuru.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top