Andrija Milošević: „Menjam pelene, tata sam“

Printscreen/Instagram

Poznati

Andrija Milošević: „Menjam pelene, tata sam“

Glumac je ispričao da radi sve ono šta očevi rade i onda se osvrnuo na jednu bitnu stavku.

Glumac Andrija Milošević kako stalno ističe uživa u novoj ulozi koju je dobio, a to je uloga oca i ono šta voli da istakne jeste do da svojoj partnerki Aleksandri Tomić pomaže oko „slatkih muka“.

— Menjam pelene, tata sam, tata koji radi sve što tate treba da rade. Sve znam i radim, Sandra i ja zajedno — rekao je Andrija.

— Daleko sam od onog tipa kao sad „majka sve radi, a ti ništa“. Ne, mislim da sve treba da bude pola pola, da se pomogne, da to bude prava priča, drugačije ne priznajem — naveo je Milošević.

Kako glumac ističe, on smatra da se na bolje promenio otkako je postao otac, a onda se osvrnuo na vaspitanje i kazao kako smatra da je najbitnije ono šta se deci priča.

— Na bolje me je promenilo to što sam postao otac! Isti sam koji sam bio, sada imam još više razloga da budem srećan i sreću delim sa drugima, to vam dete napravi. Ono je generator nežnosti — ispričao je glumac.

— Mnogo je važno da su nam deca živa i zdrava i ono šo poručujemo deci pravo, to je ono što nam sada treba. Da nam deca ne žive u paklu laži i katastrofalnih stvari koji ih navode na to da misle da je nešto dobro, a nije. Moramo kao javne ličnosti da promovišemo lepu istinu. Potoji istina koja je ledena, ali može da bude lepa je oslobađajuća. Šta ćemo reči deci, to je najvažnije — naveo je Milošević za Telegraf.

A onda se osvrnuo i na korišćenje interneta, pa odgovorio na pitanje da li će nasledniku dozvoliti korišćenje društvenih mreža.

— Ne znam, mislim da to niko ne može da odgovori. Možete reći: „Vidi kako je grozno što je sve dostupno deci“, s druge strane to nam olakšava mnogo toga u životu — rekao je Milošević i dodao:

— Stvari se menjaju, svet se menja, ne možete protiv toga, jedino da živite kao amiš, da odeš na selo, i to je legitimno, da se oslobodiš svih tekovina 21. veka i živoš tradicionalan način život, a ko je spreman na to, to su retki ljudi. Mislim da će me voditi srce i tako ću ići.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top