Oprobala se u Holivudu, glumila sa Dženifer Lopez, a OVAKO danas izgleda!

Printscreen Youtube / Klasik TV

Poznati

Oprobala se u Holivudu, glumila sa Dženifer Lopez, a OVAKO danas izgleda!

Ovako najpopularnija glumica 90 danas izgleda

Mirjana Joković je već sa prvim javnim pojavljivanjem ostavila snažan utisak na publiku. Uloge u domaćim ostvarenjim su se samo nizale, a tokom 80-ih i 90-ih bila je jedna od najpopularnijih glumica sa ovih prostora.

Pojavila se u mnogim kultnim ostvarenjima kao što su: “Tesna koža”, “Bure baruta”, “Vukovar, jedna priča”, “Mala”, a najzapaženije uloge svakako je ostvarila u filmovima “Stršljen” i “Podzemlje”.

Ipak, iako su joj na poslovnom planu cvetale ruže, ona je rešila da krijeru gradai daleko od Srbije, pa je spakovala kofere i uputila se u Sjedinjene Američke Države.

Tamo i danas živi, a tokom godina je glumila u mnogim pozorištima, ali i na filmu.

Trenutno je zaposlena kao direktor glumačke performanse, a ujedno radi i kao nastavnik glume na Kalifornijskom fakultetu umetnosti, u blizini Los Anđelesa.

Ono što mnogi nisu znali je da je igrala rame uz rame sa nekim slavnim holivudskim zvezdama. Tako je igrala sa Dženifer Lopez u filmu “Sobarica i senator”, ali i sa Endijem Garsijom u filmu “At Middleton”, Dejvidom Torntonom u “Private Property” i Skotom Vajperom u “A Better Way To Die”.

Mirjana se sa godinama dosta promenila, te bi je mnogi možda teško prepoznali, ali svi vu saglasni u tome da je i dalje veoma lepa i harizmatična.

Mirjana Joković
Printscreen Youtube / TIFF Trailers

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top