Šeron Stoun u SOFISTICIRANOJ haljini podsetila zašto je i dalje IKONA STILA I LEPOTE

Poznati

Šeron Stoun u SOFISTICIRANOJ haljini podsetila zašto je i dalje IKONA STILA I LEPOTE

Proslavljena glumica uvek privlači pažnju gde god da se pojavi, a festival u Kanu nikada ne prođe bez njene upečatljive haljine.

Šeron Stoun se proslavila ulogom u dobro poznatom filmu Niske strasti i od tad važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih glumica, a tako je i danas kad ima 64 godine.

Šeron se pojavila u elegantnoj zelenoj haljini koja ima veliki šlic, a dok posmatrate materijal, čini vam se kao da su u pitanju sitni kristali po celoj kreaciji. Haljina nema bretele, a glumica je dodala minđuše kako bi dodatno ulepšala celokupni doživljaj.

Moderne sandale u boji haljine su bile sasvim dovoljne i nije bilo potrebe za bilo kakvim eksperimentisanjem, a crveni tepih je ostao u senci.

Bez sumnje priroda i elegancije idu jedna uz drugu, pa je tako proslavljena diva sa minimalno šminke svojim šarmom zasenila prisutne, a nestvarnom haljinom poslala prelepu sliku u svet.

Podsetimo, na protekloj premijeri filma Zauvek mladi, Šeron Stoun je iznenadila haljinom koja se transfomriše, podsetivši sve na potez Blejk Lajvli na nedavnoj Met gali kada je sličnom haljinom izazvala pravu lavinu pozitivnih komentara.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top