KONSTRAKTA IMA DVOJNICU! O NEVEROVATNOJ SLIČNOSTI BRUJI BALKAN

Printscreen/Instagram

Poznati

KONSTRAKTA IMA DVOJNICU! O NEVEROVATNOJ SLIČNOSTI BRUJI BALKAN

Konstraktina dvojnica neguje autentičan modni stil, a u svoju nedavnu kombinaciju uključila je boju koja će biti hit leta 2022.

Pored toga što je Ana Đurić Konstrakta uspela da promeni istoriju Evrovizije, njen jedinstven stil i umetnički izraz su došli kao pravo osveženje na našoj domaćoj javnoj sceni.

Popularnost koju je stekla dovela je i do toga da se otkrije njena dvojnica koja je poreklom iz Slovenije i poseduje veoma slične karakteristike kao i ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji.

Reč je o Jerci Legan Cvikl, svestranoj javnoj ličnosti u Sloveniji. Jerci pored toga što je antropolog i doktor nauka, bavi se i novinarstvom i publicistikom.

O njenoj sličnosti sa Konstraktom bruji Balkan, a i ona sama je istu primetila. Čak je u jednoj objavim na svom instagram profilu napisala i: „Konstrakta, možda smo u nekom srodstvu“.

Njih dve imaju i mladež na istoj strani lica, što je potpuno neverovatno, ali ono što je nama posebno privuklo pažnju jeste njen ekscentričan i avangardan stil odevanja.

Pored toga što se ne plaši da ponese mikro šiške, koje iako su trend često se nalaže na meti kritika, Jerci ni u modnom aspektu ne beži od neobičnih krojeva ili dezena koji ispoljavanju njenu autentičnost.

A koliko ujedno neguje svoj stil i u korak prati trendove najbolje pokazuje jedan od njenih poslednjih stajlinga. Naime, pre nekoliko dana Konstraktina dvojnica se pojavila u zelenom kompletu koji se sastojao od pantalona i prsluka.

Zelena boja vlada već par sezona i ne namerava da siđe sa modnog trona. Taman kad pomislite da više nije u trendu, pojavi se neka njena nova nijansa koja vas obori s nogu, a to je slučaj i ovog leta sa drečavo zelenom.

Jedno je sigurno, ništa nema moć da promeni duh odevanja kao boje, a u modnom svetu zelena je jedna od dominantnih nijansi koje odišu luksuzom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top