MARIJANA MATEUS IMA 5O GODINA I TELO POPUT TOP MODELA

Printscreen/Instagram

Poznati

MARIJANA MATEUS IMA 5O GODINA I TELO POPUT TOP MODELA

Na prvi pogled nikad vam ne bi palo na pamet da ova žena ima 51 godinu. Marijana Mateus već decenijama važi za jednu od najzgodnijih žena sa naše javne scene.

Modna kreatorka, prepoznatljiva i po osmehu koji gotovo nikada ne skida sa lica, se već godinama pridržava jednog pravila i baš zato sa kilogramima nikad nije mučila muku.

Ona ne pravi izuzetke kada su nega, zdrava ishrana i trening u pitanju i upravo zbog toga izgleda savršeno i u šestoj deceniji.

Tvrdi da ništa ne pada sa neba i da se za dobar izgled treba pošten pomučiti, ali kada je pogledate shvatite da se i te kako isplati.

Onda gotovo svakodnevno vežba, a od tog pravila ne odstupa ni kada je na odmoru.

Marijana Mateus, koja poslednjih godina živi u Londonu, redovno nas preko društvenih mreža obaveštava o onome što se dešava u njenom svetu, a fotografije iz teretene su tu vrlo često.

„Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vežbanje najbolje ‘bekstvo‘ jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus“, istakla je nedavno Marijana.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top