JA SAM DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA MOSTA DUGA

pixabay.com

Lifestyle

JA SAM DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA MOSTA DUGA

Zahvlana što je dobila drugu šansu!

– Dobar dan, u petak 20. maja sam skočila sa mosta Duga. Da li možete da mi pomognete da pronađem dečka i devojku koji su me čamcem spasili? Ili bar da im se prenese da sam sigurna. Hvala puno!

Ovo su reči mlade devojke, koja je u petak pokušala sebi da oduzme život, skočivši sa mosta Duga u Novom Sadu!

Ova potresna poruka mlade devojke pojavila se danas na jednoj Fejsbuk grupi. Vrlo brzo raširila se mrežom, jer su ljudi pogođeni onim što joj se dogodilo odlučili da joj pomognu. Zahvalna za drugu šansu, koju čak nije ni tražila, ova Novosađanka rešila je da nađe svog spasioca i kaže mu da je sada dobro.

U tome je uspela!

Čovek koji ju je spasio je Dušan Ilić (27), mladi pravnika koji radi kao konobar na splavu na Keju i koji je te noći bio njen anđeo čuvar.

Skroman mladić, o kome svi imaju samo reči hvale, opisao je za Telegraf šta se dogodilo u petak uveče.

– Bio sam u čamcu sa drugaricom. Čuo sam da je nešto pljusnulo i odjednom video glavu kako pluta. Odmah smo prišli čamcem i ubacili devojku u njega. Nije mogla da priča. Pitali smo je da li je dobro i samo nam je kratko rekla da nije – priseća se Dušan kobne večeri.

TelegrafJedini strah koji je tada, kaže, osetio, bio je strah da će se ona opirati i da neće želeti da bude spašena. Ali, već iscrpljena i slomljena, devojka nije pružala otpor.

– Zbrinuli smo je i otišli. Danas me je pronašla i poslala mi poruku da se zahvali i izvini. Ja sam joj rekao da nema za šta da se izvinjava, niti zahvaljuje, da je život jako lep i da mi je drago da sam jedan mlad život spasao – priča ovaj mladić koji radi kao konobar, jer posao u struci ne može da nađe.

Dušan je inače odmalena na Dunavu i svaki slobodan trenutak provodi na reci. Ranije nije imao ovakvih iskustava i nada se da ih više neće ni biti.

Blic 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top