Zahvaljujući ovoj rutini Ilda Šaulic ima SAVRŠENO lice bez bora u 43. godini!

Printscreen/Instagram

Poznati

Zahvaljujući ovoj rutini Ilda Šaulic ima SAVRŠENO lice bez bora u 43. godini!

Njen ten bi poželela svaka žena!

Pevačica Ilda Šaulić, iako je u petoj deceniji, po njenom licu se godine uopšte ne vide! Već dugo se pridržava određenih koraka, kada je nega u pitanju, i zahvaljujući njima ima savršen ten!

Iako ne deluje, Ilda priznaje da nije od onih žena koje sate provode ispred ogledala ili u salonima lepote.

– Šminku skidam micelarnom vodom, nebitno kog brenda, a pre dve godine otkrila sam rukavicu za skidanje šminke. Posebno mi je praktična kad idem na put – rekla je Ilda za magazin „Hello“.

Trudi se da se budi u približno isto vreme svakoga dana. A omiljena jutarnja „obaveza“ joj je spremanje ćerkice za vrtić.

– Jutro mi uvek počinje u sedam. To mi je najlepši deo dana, bez obzira kada sam legla, Emu spremam za vrtić. Posle umivanja ide losion, pa krema za lice. Budući da se vrlo malo šminkam, eventualno ću staviti toniranu kremicu sa zaštitnim faktorom – otkrila je svoje tajne pevačica.

Naglaša da je nabitnije za svaku ženu da sluša svoje telo, nikako da bude rob trendovima koji se stalno menjaju.

– Radije osluškujem svoj organizam. Radim ono što mi prija, jer sigurno ne reagujemo svi isto ako nešto učinimo ili popijemo. Niko ne treba da mi kaže da, kad se malo više umorim, treba da unosim više tečnosti i vitamina. (smeh) Brzo se opustimo, uđemo u kolotečinu, pa kad se zdravlje poljulja, govorimo: ‘Eto vidiš, trebalo je drugačije’. Da ne bi bilo tog ‘eto vidiš’, bez obzira na to koliko brzo živimo, u nekom trenutku treba da kažemo – pravim pauzu, ovo je vreme za mene – zaključila je pevačica.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top