Zbog ovakve lepote CEO SVET ne može da je se nagleda

Printscreen/Instagram

Poznati

Zbog ovakve lepote CEO SVET ne može da je se nagleda

Monika Beluči i danas važi za vanserijsku lepoticu, a njena ćerka je uveliko krenula majčinim stopama i sličnost je neverovatna.

Monika Beluči iz braka sa Vensanom Kaselom ima ćerku Devu Kasel koja je počela svoju profesionalnu karijeru.

Mlada manekenka je nedavno pozirala za čuvenu modnu kuću Dolce & Gabbana, a slučajnost je da je upravo i njena slavna majka karijeru počela saradnjom sa ovim brendom.

Kada je Deva prvi put snimala kampanje, podršku su joj pružali roditelji koji su tada pokazali da su u sjajnim odnosima nakon razvoda posle 14 godina braka. Deva ima i mlađu sestru Leoni, a sestre neretko provode zajedničko vreme sa ocem i njegovom novom porodicom.

Vensan Kasel je sada u braku sa modelom Tinom Kunaki sa kojom se pojavio na 75. Kanskom filmskom festivalu. Ovaj par ima ćerku Amazoniju, a oni žive u Brazilu i sjajno funkcionišu.

Vensan i Tina u braku su od 2016. godine, a upoznali su se na Ibici kad je francuska manekenka imala svega 19 godina! Šuška se da je upravo zbog lepe Tine Vensan ostavio italijansku glumicu Moniku Beluči, s kojom je proveo 18 godina i dobio dvoje dece.

Brojni komentari govore da Deva neodoljivo podseća na majku, međutim, ima i onih koji misle da ipak malo liči i na oca. Procenite sami na koga je ova lepotica.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top