Zorana Pavić smršala 30 kilograma i izgleda nikad BOLJE

Printscreen/Instagram

Poznati

Zorana Pavić smršala 30 kilograma i izgleda nikad BOLJE

Pevačica je bila odlučna da izgubi kilograme i promeni se iz korena.

Pevačica Zorana Pavić nekoliko godina je vodila borbu sa kilogramima i tragala je za najboljim, najzdravijim i najbržim rešenjem za višak kilograma, pa je u jednom trenutku donela radikalnu odluku i u vezi sa tim se posvetila zdravoj ishrani, a ubrzo je videla i rezultate.

Vremenom je uspela da izgubi 30 kilograma, a najteže joj je bilo da se odrekne jednog pića.

— Vino verovali ili ne! Sa hranom sam se neko izborila sa vinom nikako, baš mi je nedostajalo. Ali kažu da je vino hrana Bogova — rekla je Zorana kroz osmeh za Grandonline, pa dodala:

 Potpuno sam se odrekla slatkiša, uzmem ih jako retko samo da mi šećer ne bi otišao u „aut“ što bi rekli mladi. Ali kad je hrana u pitanju volim sve nešto glupavo, tipa majonez, neke premaze, četri sira, pored svega što postoji, ja sve to nešto softano.

Međutim, kako je i sama navela i ispričala u jedom trenutku je toliko bila rigorozna prema sebi da nije mogla da izdrži taj tempo.

— Jela sam samo živ limun, što ne savetujem nikom. Padala sam u nesvest, nisam mogla da vozim. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla — nedavno je izjavila Pavićeva.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top