DA LI JE OVO SUPARNICA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ?!

Printscreen/Instagram

Poznati

DA LI JE OVO SUPARNICA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ?!

Dok mediji bruje o ljubavi Anastasije Ražnatović sa Nemanjom, Gudeljeva majka objavila je sliku druge devojke… da li je to suparnica mlade pevačice?

Anastasija Ražnatović se sprema da, u velikom stilu, proslavi rođendan, a najavljeno je i da će doći njen novi dečko Nemanja Gudelj. Cecina ćerka se još ne oglašava tim povodom, ali je u stalnoj vezi preko društvenih mreža sa Nemanjinom porodicom.

Još od Tasinog boravka u Španiji postalo je jasno da je veoma bliska sa Vanjom Gudelj, Nemanjinom sestrom, ali je i mama Olivera bila često u njihovom društvu. Mediji je već predstavljaju kao Cecinu priju, ali sad je gospođa Gudelj objavila sliku koja je mnogima bila „kao trn u oku“.

U jeku navodne velike ljubavi Nemanje i Anastasije, mama Olja na svom Instagramu podelila je sliku dugokose lepotice koja nam je svima nepoznata!

Očigledno je u pitanju obožavateljka kakvih Nemanja zaista ima puno – njegov Instagram nalog prati milion i po ljudi, što je upola više nego što ima Anastasija. Zanimljivo je da njih dvoje i dalje uopšte ne obavljuju slike jedno drugog, tako da se čeka rođendan mlade pevačice ne bi li konačno svi videli ljubav „na delu“!

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top