MODNI DVOBOJ NA KOJI SMO ČEKALI DVE GODINE

Printscreen/Instagram

Moda

MODNI DVOBOJ NA KOJI SMO ČEKALI DVE GODINE

U katedrali Svetog Petra u Londonu održava se danas istorijska služba u čast Platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Britanske vladarke nažalost nema na današnjem važnom događaju, pa će kod kuće pratiti direktan prenos. Ali su se zato- kao što je i najavljivano, u crkvi pojavile Kejt Midlton i Megan Markl, sledeći isto modno pravilo, ali na drugačiji način.

Vojvotkinja od Kembridža i vojvotkinja od Saseksa Kejt Midlton i Megan Markl pojavile su se u JEDNOBOJNIM ODEVNIM KOMBINACIJAMA, samo što je prva odabrala žutu boju, dok je izbor druge bila bela boja.

 

Tu je i ova mala razlika- Kejt je uz žutu odeću i šešir u istoj boji nosila cipele u drugačijem i veoma neutralnom tonu, dok je Megan bila u belom OD GLAVE DO PETE.

Slučajno ili ne, Kejt smo juče na „The Triumph of colour“ ceremoniji videli u boji slonovače, a 24 sata kasnije Megan se pojavila u belom modnom izdanju.

Današnji modni nastupi vojvotkinja donose pregršt materijala za poređenja njihovih stilova, ali i za ilustraciju njihovih pozicija na dvoru, za šta može poslužiti fotografija na kojoj Kejt sa suprugom Vilijamom sedi u prvom redu u katedrali, shodno protokolu, dok su Megan i Hari zauzeli mesta u DRUGOM REDU, PREKOPUTA NJIH.

Ovakva razdvajanja su, prema pisanju pojedinih britanskih portala, ranije smetala američkoj glumici i njenom suprugu, ali su se možda u međuvremenu navikli s obzirom na to da su od početka Megzita prošle dve godine.

Današnji modni okršaj bio je poslastica za ljubitelje mode i nije lako presuditi ko je bio bolje odeven, ali ipak, mora se reći Megan je ovaj put pobedila Kejt iako je, po koloritu, skoro pa oponašala njeno jučerašnje izdanje.

Dve godine čekalo se na modne dvoboje Megan i Kejt i juče smo dobili sjajan materijal za odmeravanje modnog umeća, a danas još spektakularniji nastavak.

Na Megan Markl i Kejt Midlton videli smo i SJAJNE DETELJE, poput cveća na šeširu vojvotkinje od Kembridža, fantastične bele torbe vojvotkinje od Saseksa, blistavog nakita poput neodoljivih minđuša na američkoj glumici.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top