Princ Hari i Megan Markl došli na Platinasti jubilej, jedan potez Vojvotkinje od Saseksa ODUŠEVIO SVE

Printscreen/Instagram

Poznati

Princ Hari i Megan Markl došli na Platinasti jubilej, jedan potez Vojvotkinje od Saseksa ODUŠEVIO SVE

Proslava jubileja kraljice Elizabete počinje danas i trajaće do nedelje.

Iako je situacija sa princom Harijem i Megan Markl do poslednjeg trenutka bila neizvesna ovaj par se ipak pojavio na svečanosti „The Triumph of colour“ u Londonu, koja je početak centralne proslave Platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Ovo je prvi put da su Megan Markl i princ Hari sa sinom Arčijem i ćerkom Lilibet došli u Veliku Britaniju, nakon što su se pre dve godine odrekli svojih kraljevskih dužnosti.

Njihovom pojavljivanjem rešena je dilema mnogih, a ono što je privuklo poglede znatiželjnih posetilaca, ali i javnosti jeste ono što je mlada Vojvotkinja od Saseksa uradila dok je ćaskala je sa 11-godišnjom Savanom Filips i njenom sestrom Islom (10), Lenom Tindal (3) i njenom starijom sestrom Mijom (8).

Naime, Megan je stavila prst preko usta kako bi deci pokazala znak da treba da budu tihi dok su sa prozora posmatrali Paradu konjske garde u centru Londona.

Njen suprug princ Hari takođe se pojavio da ‘ućutka’ decu na zasebnoj fotografiji, pre nego što je par viđen u razgovoru sa vojvodom od Kenta, koji je bio obučen u svoju crvenu vojnu tuniku, ukrašenu medaljama.

Megan se pridružila svom suprugu i članovima kraljevske porodice, uključujući vojvotkinju od Kembridža i vojvotkinju od Kornvola, kako bi posmatrali spektakularni vojni događaj.

Ipak, i ovog puta kraljica je imala neprijatno iznenađenje za ovaj „otpadnički“ par.

Oni nisu mogli da sa balkona Bakingemske palate posmatraju čuvenu Paradu, jer je to bilo rezervisano samo za članove kraljevske porodice.

Hari je za ovu priliku obukao belu košulju i tamno plavo odelo, a Megan je bila u odevnoj kombinaciji tamnijih boja i sa fantastičnim šeširom. Američka glumica obožavala je da nosi ovaj modni detalj dok je obavljala službene dužnosti u Velikoj Britaniji.

Ovo današnje pojavljivanje je njihov prvi nastup na službenom događaju nakon odluke da odstupe sa službenih dužnosti. Hari je nekoliko meseci pre proslave jubileja isticao da razmišlja da li da sa porodicom dođe u London zbog straha za njihovu bezbednost.

U međuvremenu je pitanje njihove bezbednosti rešeno na odgovarajući i mogući način- pa tako Harija, Megan i decu neće 24 sata pratiti oružane snage, ali će imati obezbeđenje na javnim skupovima.

Treba istaći i da je kraljica Elizabeta II juče poslala automobil i svoja tri oficira da dočekaju Harija i njegovu porodicu po sletanju na aerodrom u Hempširu. Postoji mogućnost da Elizabeta II zbog prvog rođendana praunuke Lilibet Dajane, koju je sada i upoznala, preskočiti konjički derbi u Sariju.

Megan Markl i princa Harija videćemo i sutra na Službi zahvalnosti u katedrali Svetog Petra u Londonu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top