SEKI SE OSTVARILA VELIKA ŽELJA: Sinovi Jakov i Jovan presrećni

instagram/Printscreen

Poznati

SEKI SE OSTVARILA VELIKA ŽELJA: Sinovi Jakov i Jovan presrećni

Pevačica se pohvalila na Instagramu.

Seki Aleksić se ostvarila još jedna velika želja. Naime, pevačica je nedavno proslavila 41. rođendan, a imala je jednu nesvakidašnju želju – da dobije kokošinjac. Šta je poželela to je i dobila, a novim članovima domaćinstva najviše su se obradovali sinovi folk zvezde Jovan i Jakov.

„Ja se mnogo radujem prvenstveno zbog dece, zato što Jakov i Jovan, pogotovo Jovan, mlađi sin, kada ustane posle neke popodnevne dremke kaže ‘Mama idemo koka’. Pošto u komšiluku kod jedne bake imaju koke i mi stalno idemo, gledamo i hranimo te koke, čini mi se da su se i ugojile, mi ih stalno hranimo. I onda sam rekla da je to divna ideja, pošto bismo želeli više životinja u našem dvorištu, pored kuca, i ja sam odlučila da supruga zamolim da mi poruči ili napravi kokošinjac i da i ja imam kokoške“, ispričala je nedavno Seka.

„U kokošinjcu se snalazim kao svaka kokoška. Ne pevam kokoškama, ali im dajem imena. Nikad srećnija nisam bila. Moja deca isto vole životinje, a ja sam odavno želela da imamo životinje. Polako, doći će i patke i ćurke i guske… Jedna kokoška se zove Cveta. Ostala imena ne mogu da otkrijem. Sama čistim, uđem i lopatam“, rekla je pevačica za „Pink“ i dodala da bi se vrlo lako snašla u životu na selu.

Fotografije kako Sekin mlađi sin hrani koke pogledajte u galeriji ispod:

  - Privatna arhiva  Seki Aleksić stigao kokošinjac - Privatna arhiva     - Privatna arhiva   - Privatna arhiva

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top