DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN 2022.

OVAN

Posao
Niste u mogućnosti trenutno da birate sa kim možete da radite. Od vas se traži da budete prilagodljivi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Budite strpljivi u nastupu koji budete imali.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, partnera možete da upoznate preko polja posla. Imate odličan dan pred sobom što se emocija tiče.

Zdravlje
Grlo vam je slaba tačka.

BIK

Posao
Ne morate da se plašite povremenog izdatka, ko ne rizikuje ne može ni da dođe do solidnog profita. Poželite sebi ono najlepše jer planete vam mogu ispuniti želju koju imate.

Ljubav
Isuviše ste okupirani osobom rođenom u znaku Device. Nemate nameru da učinite prvi korak jer smatrate da će sve da vas prođe.

Zdravlje
Imate povišenu temperaturu.

BLIZANCI

Posao
Ne očajavajte jer u suštini imate odličnu saradnju sa klijentima od ranije. Posvetite se proverenim poslovnim akcijama koje treba samo osvežiti konkretnim zalaganjem na segmentima koje ste propustili.

Ljubav
Već neko vreme vas privlači osoba iz prošlosti koja vam ne izlazi iz misli. Našli ste se sasvim slučajno i ne možete da realizujete svoj odnos još uvek.

Zdravlje
Imate vrtoglavicu.

RAK

Posao
Poslednje što bi vam palo na pamet je da odustanete od svog konkretnog cilja. Niste sami na cedilu već morate da trpite celu reorganizaciju koja vam se dostavlja kao nezaobilazna situacija.

Ljubav
Budite otvoreni samo prema voljenoj osobi, a ostali svet ne mora da vas vidi zajedno. Jedino tako ćete sačuvati vezu koju trenutno imate.

Zdravlje
Povremeno kontrolišite pritisak.

LAV

Posao
Ne želite da vam je samo finansijska samostalnost konkretan cilj, koliko ste možda prinuđeni da se oslobodite datih otežanja, koja vam pričinjavaju mnogo lošu energiju na koju niste računali.

Ljubav
Imali ste solidnu priliku kada su emocije u pitanju. Ne otežavajte partneru konkretno sa stavom da želite da sve bude javno. Budite strpljivi.

Zdravlje
Imate povišen holesterol u krvi.

DEVICA

Posao
Namera vam je da se dobro zabavite na putu do rešenja problema i postavljenih ciljeva. Ne očajavate ukoliko budte imali probleme tehničke prirode

Ljubav
Ljubav sa osobom od ranije nije nemoguća. Imate dovoljno mašte kada je ta osoba u pitanju. Neko vam iz glave ne izlazi.

Zdravlje
Problem sa krvnim pritiskom.

VAGA

Posao
Ideje koje ste imali od ranije trenutno možete sa lakoćom da realizujete. Više nemate problem oko koga se saplićete kao što je to bila papirologija u pitanju. Volite svoj posao pa vam ništa teško ne pada.

Ljubav
Ukoliko budete osećali pritisak u glavi budite u skladu sa sobom i svojim potrebama. Odlučite se konkretno na prvi korak bez većeg razmišljanja.

Zdravlje
Niste u lošem položaju.

ŠKORPIJA

Posao
Ne morate da se odričete jednog dela svojih finansijskih prihoda, jer ste neko ko je u suštini napravio solidnu bazu, kada je u pitanju privatni posao. Ne očajavate, jer nemate previše loš stav kada su iznenađenja u pitanju.

Ljubav
Budite oprezni kada je izbor partnera u pitanju jer privlačite pomalo karmičku priču. Niste sami u ovoj priči, ali dug iz prethodne inkarnacije mora da se vrati.

Zdravlje
Pazite na kosti i cirkulaciju.

STRELAC

Posao
Bićete u prilici koja se retko kada desi pa je naravno iskoristite. Možda ćete morati jedan deo novca nekome da poklonite pa računajte na tu vrstu izdatka.

Ljubav
Ne možete nekoga da izbacite iz glave i to vam na neki način prija. Bićete pomalo u senci kada je emotivni život u pitanju, jer ste skloni tajnim ljubavnim vezama.

Zdravlje
Imate manju blokadu.

JARAC

Posao
Vaša finansijska situacija se popravlja sa više strana i nemate mnogo gubitaka. Pokušajte da izaberete odličnu soluciju kada je zarada u pitanju.

Ljubav
Pokušajte da se povremeno povučete od rasprave sa partnerom ukoliko ste duže u braku jer može da se desi jako loša energija koja ne vodi konstruktivnom cilju.

Zdravlje
Pokušajte da popravite cirkulaciju.

VODOLIJA

Posao
Još neko vreme ste pod nekom vrstom poslovnog stresa, koji će vam se tek kasnije isplatiti. Period koji je pred vama iskoristite da završite ono što ste započeli odavno.

Ljubav
Ukoliko još niste odlučili kada bi mogli da uđete u brak to možete da učinite tokom naredne sedmice bez većeg izgovora. Poslušajte savet starijih osoba.

Zdravlje
Potreban vam je neki vitamin.

RIBE

Posao
Nešto ste propustili, pa ste trenutno u konfuziji, i morate se spremiti na dodatno rešavanje zadataka. Biće po malo tapkanja u mestu, ali rezultat neće izostati.

Ljubav
Kada su Strelčevi u pitanju, nećete biti raspoloženi za saradnju ni izlaske, koliko za svađu u kojoj možete nekoga da povredite.

Zdravlje
Nesanica.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top