KAD NAPUNI 50, ŽENA NI U LUDILU NE SME OVAKO OBUČENA DA IZAĐE IZ KUĆE

pixabay.com

Moda

KAD NAPUNI 50, ŽENA NI U LUDILU NE SME OVAKO OBUČENA DA IZAĐE IZ KUĆE

Pročitajte i recite nam da li se slažete sa pravilim modnih stručnjaka

U 20-im godinama, što se tiče mode, sve je dozvoljeno, međutim zrele godine sa sobom nose i određena pravila. Ni jedan komad nije zabranjen, samo je neophodno modifikovati način na koji se kombinuje.

Ženu koju krasi dobar stil, ove komade će zaobilaziti u širokom luku:

Prozirna odeća

Kako dizajneri kažu, prozirna odeća je namenjena mlađoj populaciji. Žene u zrelim godinama u ovakvim komadima izgledaju isuviše vulgarno.

Ono što oni navode kao alternativu su komadi sa delovima koji su od čipke ili sličnog prozirnog materijala kao što su suknje sa čipkanim delovima, maksi suknja sa jednim prozirnim delom, bluza sa čipkastim rukavima i slično.

Kratke majice

Ni jedna žena ne bi smela sebi da dozvoli ovakav komad odeće, ma koliko dobro izgledala. Kratke majice koje otkrivaju stomak su namenjene mlađim devojkama. Strukirana majica je daleko bolji izbior u ovom slučaju.

Uske i iscepane farmerke

Ženama u 50-im bolje pristaju ženstveniji modeli farmerki, kao što su pantalone dubokog kroja ili klasične pantalone sa ravnim ili malo širim nogavicama koje odlično idu uz štikle.

Previše nakita

Kako mnogi stilisti kažu, ne sme preterivati sa nakitom posle 50., jer tada treba da vlada umerenost, a pregomilavanje može samo da vam doda godine.

Da li biste nešto dodale ili oduzele sa ovog spiska? Da li moda zna za godine ili je dozvoljeno sve ono što vam se dopada, ma koliko dzajneri govorili da ne priliči vašim godinama?

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top