IMA 49 GODINA I TELO BOGINJE: Hajdi Klum samo jednim napitkom topi kilograme

Instagram/heidiklum

Lepota i zdravlje

IMA 49 GODINA I TELO BOGINJE: Hajdi Klum samo jednim napitkom topi kilograme

Slavna manekenka Hajdi Klum 1. juna napunila je 49 godina, a i na pragu šeste decenije izgleda besprekorno, i to zahvaljujući jednom triku.

Iako mnogi misle da Hajdi Klum nema problem sa kilogramima, proslavljena manekenka ipak je u nekoliko navrata isticala da s vremena na vreme da sebi oduška, opusti se i tako „nabaci“ koje kilo viška.

Međutim, pronašla je način da ih se brzo i reši, a tajna je u napitku na bazi limuna koji u rekordnom roku topi masne naslage.

Ovaj režim, naime, može da traje najmanje pet dana, a najduže 14, i tokom njega jedino što smete da pijete jeste limunada napravljena od limuna, javorovog sirupa, vode i belog bibera. Javorov sirup možete zameniti medom.

Što se tiče ishrane tokom ovog režima, važno je samo da jedete laganu hranu, kao što je bareno povrće koje ne sadrži skrob.

Pre nego što otpočnete ovaj režim ishrane savetuje se da pripremite organizam, tako što ćete nekoliko dana jesti samo laganu hranu bez masnoća i proizvoda životinjskog porekla.

Priprema napitka

Za jednu čašu ove limunade potrebno je:

– 2 srednje kašike soka limuna
– 2 srednje kašike javorovog sirupa
– malo belog bibera
– 250 mililitara vode

Pomešajte sve sastojke i odmah popijte. Možete koristiti hladnu ili toplu vodu, i uvek koristite svež limun, a ne kupljeni koncentrat.

Dnevno je poželjno popiti 6 do 10 čaša ove limunade, a savetuje se da napitak pijete kada ste gladni, pre laganog obroka od povrća.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top