Velika odluka Tanje Bošković

Youtube/Printscreen/K1 Televizija

Poznati

Velika odluka Tanje Bošković

Glumica Tanja Bošković je, osim po velikom talentu, poznata i po skromnom načinu života, ali i po moralnim načelima kojima se vodi. Sada je rešila da potpiše donorsku karticu i objasnila šta ju je navelo da uradi tako nešto.

„Jako je plemenito kada shvatimo da onog časa kad krenemo na put ka Gospodu, tamo gde odlazimo organi nam neće više biti potrebni, a nekome mogu doneti život na ovoj zemlji . Dati, učiniti nešto za drugu osobu je osnovna stvar koju svi treba da uradimo“, rekla je glumica i ukazala na činjenicu da smo zakazali kao društvo.

„Ova civilizacija je ponudila „ja“ kao početak, sredinu i kraj svega, a to nije dobro.Dozvoljene su laži, manipulacije, čak je to prihvatljivo ponašanje ljudi i pojedini smatraju da su mnogo pametni kada nekoga prevare. Zakazali smo kao roditelji, nismo našoj deci uspeli da prenesemo smisao našeg postojanja, a to je da ljubimo svoga bližnjega i učinimoovaj svet boljim. Čovek sebi mora da postavi moralno pitanje: Šta mogu da učinim za drugog i kada ništa ne mogu za sebe „, zaključila je u „Uranku“ glumica koja za sebe kaže da ima mir u duši.

„Trudim se da nemam loše misle. Doživljavam ih kao greh… I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija, ovo se obraćam čitaocima. Rasteretite svoje duše i radujte se“, poručila je za „Kurir“ glumica.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top