SMOGLA SNAGE DA NAKON RAZVODA KRENE DALJE

instagram/Printscreen

Poznati

SMOGLA SNAGE DA NAKON RAZVODA KRENE DALJE

Pevačica Tijana Bogićević razvela se nakon sedam godina braka, a sada je spremna za novo životno poglavlje.

Tijana Bogićević neko vreme nije za javnost govorila o krahu braka, a onda je nedavno priznala da je na ljubav sa Amerikancem Markom Robertsonom stavila tačku.

Uspela je da preboli razvod i sada je, kako kaže, spremna za novu ljubav.

„To je nešto što se desilo odavno. Dešava nam se svima život. Mislim da su svi ljudi uvek spremni za novu ljubav, treba da prihvatamo stvari kako se dešavaju u životu“, rekla je pevačica za „Blic“.

Ipak, nije sigurna da li bi opet stala na „ludi kamen“.

„Ne znam da li bih se ponovo udala“, ostala je misteriozna Tijana.

Inače, Tijana i Mark upoznali su se kada je on gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda ovog pevača.

Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, zatim je ona otišla kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

U Americi su pokrenuli i i zajednički biznis, a Tijana je svojevremeno govorila da joj nije teško da održi brak na daljinu.

„Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci, pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako“, rekla je pevačica ranije.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top