BURA OKO TAJNOG VENČANJA MIRKE I VUJADINA I NJENOG PREZIMENA

pixabay.com

Poznati

BURA OKO TAJNOG VENČANJA MIRKE I VUJADINA I NJENOG PREZIMENA

Objava fudbalera Vujadina Savića podigla je ogromnu prašinu!

Fudbaler Vujadin Savić na Instagramu je objavio fotografiju sa jedne proslave, na kojoj se vidi da na stolu stoji kartica sa imenom njegove izabranice Mirke Vasiljević, ali uz prezime Savić.

„Ko hoće neka čestita“, napisao je Vujadin u opisu slike na kojoj se jasno vidi kartica na kojoj piše „Mirka Vasiljević Savić“.

Javnost je odmah počela da bruji su se fudbaler i glumica nakon 13 godina veze tajno venčali, te da je Mirka svom prezimenu dodala Vujadinovo, pa su na društvenim mrežama usledile čestitke.

 Vujadin Savić - objava sa Instagrama

Međutim, glumica se oglasila ovim povodom i objasnila da je sve bila šala i da do svadbe još nije došlo.

„Ne, to smo na nekoj porodičnoj proslavi… Svako je dobio ime i prezime gde sedi, pa je neko to tako stavio, pa se Vujadin našalio. Ne, ne, nije bilo svadbe“, kroz smeh je rekla Mirka za „Blic“.

Podsetimo, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su od 2009. godine i imaju četvoro dece. Prvo dete, sina Andreja, par je dobio 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete – sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana – na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika.

Glumica je svojevremeno govorila o tome zbog čega još nisu otišli pred oltar.

„Pa u principu, kada smo počeli da se zabavljamo mi smo vrlo brzo započeli i zajednički život, nakon godinu dana desio se prvi sin, pa drugo dete, treće i četvrto. Nas dvoje smo od samog starta gledali na to kao na nešto ozbiljno i negde smo težili i koračali ka tim svim događajima. Funkcionisali smo kao porodica od starta. Svadba se još uvek nije organizovala jer smo u tim momentima imali te konstantne selidbe i jer su fudbaleri ograničeni na te slobodne periode“, rekla je nedavno Mirka Vasiljević.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top