Draganinoj lepoti fudbaler nije mogao da odoli?

Printscreen/Instagram

Poznati

Draganinoj lepoti fudbaler nije mogao da odoli?

Kako se sada pretpostavlja, ona je bila razlog njihovog rastanka.

Fudbaler Žerar Pike demantovao je priču da je Šakiru prevario sa majkom njegovog saigrača Gavija, sada se pojavila teorija da je on u vezi sa studentkinjom iz Barselone, a poslednja informacija koja stiže iz medija jeste da je za sve kriva starleta iz Makedonije.

U pitanju je Dragana Spasovska, iz Skoplja, koja već duže vreme živi u bugarskom gradu Plovdivu, a nije poznato da li je baš tamo upoznala Pikea.

— Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali ne bih ni potvrdila ni demantovala u ovom periodu — rekla je Spasovska za bugarske medije.

— Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalim detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smem sada da govorim.

U međuvremenu se pojavila informacija i da je Šakira angažovala privatnog detektiva da prati Pikea, pošto je sumnjala u njegovu vernost, ali su je oni prevarili i sve su obelodanili medijima. Baš nakon toga su nastale navodne „varnice“ između poznatog para i Pike nije želeo na kraju da se pomiri sa Šakirom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top