Ana Dabović i Ilija Mustur organizovali slavlje u NA OBALI MORA

Poznati

Ana Dabović i Ilija Mustur organizovali slavlje u NA OBALI MORA

Oni su izabrali vrlo romantični restoran koji svojim izgledom oduševljava.

Košarkašica Ana Dabović rekla je „da“ vaterpolisti Iliji Musturu u njihovom rodnom Herceg Novom, a njena starija sestra Milica Dabović na svom društvenim mrežama neprestalno deli trenutke sa svadbe.

Na Instagramu je osvanuo i restoran u kojem će Ana i Ilija zajedno sa prodicom i prijateljima nastaviti porodično slavlje.

Izabrali su restoran na obali mora, a za dekoraciju su izabrali belu boju koja se odlično uklopila među palmama. Mlada je u restoranu bacala bidermajer.

1 / 4 FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo da je Milica Dabović još na početku dana snimila Aninu venčanicu, a ono šta smo mogli da uočimo jeste da se košarkašica očito opredelila za bajkovitu kreaciju balskog kroja. Naša sportistkinja odabrala je belu haljinu čiji gornji deo čini korset, dok se od struka širi u obliku zvona.

1 / 4 FOTO: INSTAGRAM

Ana Dabović i Ilija Mustur u vezi su od 2019. godine, a zajedno žive u Monpeljeu, gde igraju za lokalne klubove. Par se verio krajem prošle godine, a Ana je jednom prilikom prekršila svoje pravilo da ne priča o privatnom životu i ispričala kako je sve počelo.

 Privuklo me je najviše to što, kada smo se videli prvi put, trebalo je samo da mi da kartu za njegovu utakmicu, a ostali smo tri sata zajedno. Možda bismo i duže da nije morao da ide na trening (smeh). Bilo mi je zabavno, a imali smo mnogo zajedničkih tema, što je i normalno jer smo odrasli u istom gradu — istakla je Ana.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top