DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2022.

OVAN

Moguća su razna odlaganja i promene planova. Moguće je obnavljanje stare saradnje. Ovaj period može obeležiti susret sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga. Nova prilika za vas. Nervoza.

BIK

Značajan sastanak koji će vam doneti sklapanje sporazuma. Uspeh u trgovini i javnim nastupima i prezentacijama. Muči vas dilema, jer je partner počeo da se ponaša nedosledno. Analiza vas emocionalno iscrpljuje. Bolovi u grlu.

BLIZANCI

Ovaj dan obeležiće iznenadni poslovni sastanak, na kojem ćete odlučiti da promenite prethodno zacrtani plan. Ljubavni elektricitet može da proradi između vas i osobe koju viđate svakog dana na poslu. Podložni ste virusima.

RAK

Danas može da iskrsne poslovno putovanje. Uspeh ćete postići u vidu sklapanja poslovnog sporazuma sa inostranstvom. Neki stari problem može da se pojavi između vas i partnera. Atmosfera je napeta i puna pomešanih osećanja. Budite opušteniji, odmorite se.

LAV

Atmosfera neizvesnosti okružuje vaše pregovore sa novim saradnicima. Danas vas očekuje izmena plana i prelazno rešenje. Moguće su nesuglasice s partnerom, i to oko rešenja bitnih egzistencijalnih problema. Problem s kičmom.

DEVICA

Ovaj period može da bude veoma uspešan za Device koje se bave prosvetom ili polažu neke ispite. Preispitujete svoja osećanja prema osobi s kojom ste nedavno počeli da se viđate. Osećanja su vam pomešana. Više se odmarajte.

VAGA

Danas se vaš odnos sa nadređenima može u velikoj meri popraviti. Konstruktivan razgovor o vašem velikom koraku napred u karijeri. Danas svoju srodnu dušu možete da upoznate na nekoj zabavi ili preko vaših prijatelja. Nervoza.

ŠKORPIJA

Ukoliko danas budete povukli pravi poslovni potez, možete ostvariti značajan finansijski dobitak. Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kontradiktoran period, sve je u stilu vruće – hladno. Moguće su nesuglasice. Glavobolja.

STRELAC

Planetarni aspekt u vašem slučaju može značajno da uspori dinamiku poslovanja. Posao koji ste mislili brzo da obavite može se odužiti. Prijatno iznenađenje od strane partnera. Neočekivano, ali vrlo uzbudljivo veče u dvoje. Avitaminoza.

JARAC

Nepredviđen splet okolnosti na poslu, posebno ukoliko se bavite privatnim biznisom, uslužnim delatnostima ili ugostiteljstvom. Izlazak na proslavu može da posluži kao odlična prilika za novo poznanstvo. Bolovi u vratu.

VODOLIJA

Nestabilna situacija na finansijskom planu. Pažljivo upravljajte novcem, jer može biti nekih nepredviđenih izdataka. Povratak bivše simpatije može se odigrati kroz slučajan susret. To može dovesti do obnavljanja veze. Vrtoglavica, nađite uzrok tome!

RIBE

Ovaj dan donosi vam izazov da završite započeti projekat na vreme. Može doći do nepredviđenog spleta okolnosti i zakašnjenja. Planovi vašeg partnera ne uklapaju se u vaše zacrtane ciljeve, pa je moguća rasprava. Alergija.

kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top