KAKVO SAMOPOUZDANJE JOVANE JEREMIĆ U BIKINIJU

instagram

Poznati

KAKVO SAMOPOUZDANJE JOVANE JEREMIĆ U BIKINIJU

Iako pristižu razni komentari, niko nije ravnodušan na fotografije Jovane Jeremić sa plaže!

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić otputovala je na odmor u Španiju. Kako voli da privlači pažnju, odmah se podigla velika prašina oko toga sa kim je to Jeremiceva otputovala.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram / jeremicjovana

Naime, mnogi mediji su pisali da je u pitanju njen novi emotivni partner, kako je fotografisana na prestoničkom aerodromu u zagrljaju jednog muškarca.

– On je moj drug sa kojim već sedam godina putujem – prekinula je spekulacije Jeremićeva i naglašava da su otišli u Španiju kako bi se odmorili i družili.

Iako je tek juče otputovala, na njenom Instagramu je, već, osvanulo mnoštvo porvokativnih slika u kupaćem kostimu.

– Najlepše te voli onaj ko te slika – prokomnetarisala je voditeljka.

Isitče da je letovanje počelo baš onako kako treba. Za prvi dan odmora odabrala je zlatni kupaći kostim koji je istako sve njene obline! Kontroverzna voditeljka je sa ponosom pokazala zategnuto telo u minijaturnom bikiniju. Poznato je da redovno trenira i vozi rolere, ali vodi računa i o ishrani.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram / jeremicjovana

– Ne volim da jedem masno. Jedem crni hleb ujutru. Nikako ne treba meštati krompir i meso, poenta je jesti čiste namirnice, nema mešanja. Kafu nikako ne treba piti sa mlekom, jer to ubrzano nabacuje kilograme. Jedite čiste namirnice i negujte svoj duh i telo – istakla je jedom prilikom Jovana.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top