POČELA JE VLADAVINA RAKA

pixabay.com

Lifestyle

POČELA JE VLADAVINA RAKA

Od 21. juna do 22. jula Sunce je u sazveđžu Raka. Evo koje osobine ima ovaj horoskopski znak i s kim se najbolje slaže u ljubavi

Počela je vladavina Raka a Sunce će u ovom sazvežđu biti sve do 22. jula. Ovaj znak horoskopa duboko je intuitivan i sentimentalan znak. Ima veliku empatiju i vrlo je privržen i vezan za ljude koji su mu bliski. Ima ogromnu potrebu za ljubavlju i bliskošću.

Znak Raka pripada elementu Vode. Njega kroz život vode emocije i srce, usled čega mogu da imaju poteškoće da se uklope u ponekad surovi svet oko sebe. Zbog toga se desi da lutaju, idu u pogrešnom pravcu, ali samo dok ne nauče lekciju.

Budući da su pod upravom Meseca, svaka mesečeva faza na njih utiče, produbljujući unutrašnje dileme i preispitivanja.

Rakovi rado pomažu drugima, trude se po svaku cenu da izbegnu sukob, naravno ako je to moguće. Kada su u miru sa svojim životnim izborima, srećni su i zadovoljni i ništa više im nije potrebno.

S kim se najbolje slaže u ljubavi?

Pošto je u pitanju vodeni znak, Rak se najbolje slaže sa drugim vodenim znacima, a najviše sa Ribama. Takođe, može da ostvari kvalitetnu vezu sa Zemljanim znacima- naročito s Devicom, s kojom se savršeno dopunjuje i slaže, kao i sa Bikom s kojim deli istu energiju i ambiciju. Čak i Jarac dolazi u obzir, ali ključno je da se slože oko najvažnijeg pitanja, a to je stabilnost i porodica. Rak traži poverenje, nekog ko će ga iskreno voleti, ko će mu buti podrška i kome će porodica biti na prvom mestu. On ne traži glamurozna niti sjajna iznenađenja, više voli ušuškanu atmosferu kod kuće, romantičnu večeru ili neki drugi gest pažnje.

Znakovi s kojima se Rak najmanje slaže

To su Lav, Vodolija i Strelac. Ni sa Blizancima neće ići lako u ljubavi, jer su ova dva znaka na suprotnim stranama, imaju drugačija gledišta po mnogim životnim pitanjima.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top