Zaplakaćete kada vidite EMOTIVNI dolazak mladoženje po nevestu

pixabay.com

Ljubav i seks

Zaplakaćete kada vidite EMOTIVNI dolazak mladoženje po nevestu

Jedan gest je rasplakao i svatove, a i celu Srbiju.

Već neko vreme snimak iz Gornjeg Milanovca obilazi Srbiju i izaziva najlepše emocije kod svih građana i građanki koji ga pogledaju.

Naime, na snimku se vidi kako zaljubljeni mladoženja dolazi po svoju nevestu svirajući gitaru i pri tom pevajući pesmu Vlade Divljana „Samo jednu ljubav imam“.

On je došao u pratnji desetine svatova i nekoliko muzičara koji su ovaj trenutak zajedno sa njim napravili još dirljivijim i učinili da se nikada ne zaboravi.

Njegovo romantično iznenađenje završilo se aplauzom i neverovatnim naletom emocija, pa je nesumnjivo da se sve ovo završilo i sa kojom suzom u očima.

Video je pregledan više od 120 hiljada puta, a internet korisnici su ostali bez teksta. „Kad svet izgleda kao da ljubav više ne postoji, evo dokaza da je ima i da ce samo ona, LJUBAV, spasiti svet“, „Divni ljudi, sa srećom“, „Da vam bude tako lepo u braku, kao što je ovaj početak“, „Bravo momak! Svaka čast tebi i drugovima. Ovo se retko viđa. Mlada će sigurno umeti da ti uzvrati. Sve naj vam želim“, „Odavno ništa lepše videla nisam…šmekerski ste ovo izveli..svaka čast“, „Predivno. Rasplakah se“, samo su neki od komentara.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top