POMIRILI SE JOVANA I SALE TROPIKO?

Printscreen/Instagram

Poznati

POMIRILI SE JOVANA I SALE TROPIKO?

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković Sale, frontmen grupe “Tropiko”, otkrili su da se razvode u decembru prošle godine. Njih dvoje istakli su tada kako su se sporazumno razišli te kako su ostali u dobrim odnosima, ponajviše zbog odgoja njihove dve ćerke Helene i Đine.

Oni su od tada samo jednom viđeni zajedno u javnosti, kada su proslavili rođendan mezimici, a sada su odlučili da i ovu sunčanu nedelju provedu svi zajedno, porodično. Jovana i Sale su od gradske gužve sa ćerkama pobegli na selo, a bacili su se i na poljoprivredne aktivnosti.

Story

Tako je pevač seo za volan traktora, vozeći u prikolici ostatak porodice, dok se Jovana uhvatila za bale sena gde je demonstrirala koliko je jaka. Oboje su sve vreme bili nasmejani, što svedoči o tome da su dan proveli u dobrom rasploženju i odnosu.

Story

Da li se bivši par pomiriti nakon svega ili bar ide ka tome, ostaje da saznamo.

Podsetimo, Jovana i Aleksandar rešili su da posle 10 godina braka stave tačku na svoj odnos, o čemu su obavestili javnost u decembru 2021. godine.

Story

– Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – poručila je Pajićeva tada.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top