SNEŽANA BORJAN OTKRILA KAKO FOTOŠOPIRA SLIKE

Printscreen/Instagram

Poznati

SNEŽANA BORJAN OTKRILA KAKO FOTOŠOPIRA SLIKE

Slike Snežane Borjan privukle mnogo pažnje, a lepotica je otkrila kako ih sređuje!

Snežana Borjan privlači veliku pažnju slikama na Instagramu, a posebno je atraktivna u kupaćem kostimu na godišnjem odmoru. Uz nove slike sa letovanja, napisala je i ovo:

„Ono sto me previše raduje u mom životu je to što u mojim godinama ne moram da fotošopiram svoje telo i što ljudi koji me sretnu na ulici mi kažu da mnogo lepše izgledam uživo nego na slikama…

Živimo realno a ne instagramski“, navodi Snežana, „ima nas koji mnogo manje prikazujemo na Instagramu nego što živimo… to znači da smo istinski srećni.“

Međutim, među komentarima pratilaca pojavila se i sledeća primedba: „Da, izgledaš sjajno za svoje godine. Lepa i negovana žena. Ali se vidi da malo uređuješ lice na aplikacijama, no hate (u prevodu, „ovo ne kažem s mržnjom“). A mislim da nema potrebe za tim, jer stvarno si lepa žena“, poručila joj je izvesna Natalija.

Ubrzo je dobila i odgovor od Snežane: „Da, potamnim boju i to je sve!“ Zavirite u galeriju njenih slika na kraju teksta!

Stručnjaci za Instagram podsećaju da u mnogim aplikacijama za sređivanje slika postoji opcija „beautify“ (ulepšaj me), ali je u različitim kulturama podešena da različito radi. Tako, na primer, u Kini žene vole da im koža na licu bude što svetlija.

 snezana borjan - Instagram / snezanafi

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top