KOJA JE TAJNA LEPOTE BILJANE TIPSAREVIĆ?

Printscreen/Instagram

Poznati

KOJA JE TAJNA LEPOTE BILJANE TIPSAREVIĆ?

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević i supruga proslavljenog bivšeg tenisera Janka Tipsarevića jedna od najlepših dama sa naše javne scene danas slavi 39. rođendan.

Biljana Tipsarević je rođena 6. jula 1983. godine u Novom Sadu, kao starija ćerka majke Zdenke i oca Aleksandra Šeševića. Ima sestru Jovanu, koja je takođe modna kreatorka.

Od diplomske revije 2012. godine na beogradskom „fešn viku“ do danas, Biljana je stekla status jedne od najcenjenijih naših modnih dizajnerki.

Ponosna je vlasnica diploma dva fakulteta- prestižne italijanske škole mode i dizajna „Accademia del Lusso“ i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a svoj modni put krčila je sa stilom.

Uoči rođendana, proslavila je 12 godina braka sa proslavljenim srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem, sa kojim ima ćerku Emili i sina Nou.

Biljana posvećuje veliku pažnju svom izgledu, a svojevremeno je otkrila tajne svoje lepote.

„Izuzetno volim da se negujem, pa tako ni jutro ni uveče ne bih mogla zamisliti bez svojih bjuti rituala koji podrazumevaju negu kože lica, tela i kose. U toku dana pijem dosta vode i obavezno ceđene sokove pre svega od povrća“.

Da li privatno volite jaču šminku ili prirodnije varijante?

„Obožavam šminku, pratim sve moguće trendove šminkanja i novitete kada su mejkap proizvodi u pitanju. Volim sve „ženske stvari“, veliki sam esteta u svim segmentima. Preko dana ne koristim puno šminke, ali ne mogu da zamislim da izađem iz kuće bez sjaja za usne ili nekog hidrantnog mat ruža. Za večernje varijante volim da se našminkam, a toliko uživam u tome da ukoliko imam vremena ritual mi protekne uz kafu i telefon kao neka vrsta opuštanja. Inače, kad god sam na foto sešn-u volim da „kupim“ trikove šminkera“.

Prelepa Biljana je prepoznatljiva i po svojoj dugoj plavoj kosi, a kako je naguje tokom leta otkrila nam je tada.

„Koristim različite proizvode i brendove koje svakako treba menjati jer se kosa zasiti istih sastojaka. Obavezno nanosim masku i kremu protiv UV zračenja. Moja kosa je veoma zahtevna jer je plava sa pramenovima, pa je često neophodna dubinska hidratacija“.

Biljana nam je svojevremeno govorila o srećnim, ali i teškim trenucima koje su ona i Janko zajedno prošli u životu.

„Bilo je lepih, i kao što ste i sami rekli, manje lepih momenata. Ali sve je to život i upravo te situacije u kojima ne teče sve glatko su i najbolji ispiti u braku. Ukoliko ste pravi, teški životni momenti mogu samo da ojačaju zajednicu i učine je još kvalitetnijom. Mnogo samo naučili iz perioda kada je Janko imao veliki problem sa povredama i operacijama benignih tumora. Volimo da čuvamo sećanja samo onih lepih momenata, a iz ovih drugih izvlačimo pouke. Ljubav i podrška porodice su ono najvažnije što imate.

Kako prevazilazite bračne nesuglasice, ko prvi popušta?

„Nije važno ko prvi popušta, nikada nisam gledala na to tako. Važno je da se iz svakog nesporazuma izađe i da on bude konstruktivan za neka dalja iskustva. Mi smo veoma slični, imamo iste sisteme vrednosti, ciljeve, ambicije. Mislim da je za brak važno da su supružnici slične prirode i temperamenta“.

Stil.Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top