10 NAJVEĆIH GREŠAKA KOJE NIJEDNA DAMA NE SME SEBI DOZVOLITI

pixabay.com

Moda

10 NAJVEĆIH GREŠAKA KOJE NIJEDNA DAMA NE SME SEBI DOZVOLITI

Stručnjak za eleganciju Ana Bej otkrila je u video snimku na Jutjubu 10 najčešćih grešaka u eleganciji tokom leta.

Modna savetnica za eleganciju Ana Bej iz Amerike otkrila je 10 stvari žene koje treba da izbegavaju kako ne bi izgledale ‘jeftino’ tokom leta.

Ana je na snimila video na Jutjubu u kojem je objasnila koji odevni komadi i dodaci nisu poželjni, te kada ne nositi šminku i zašto je pedikir važan.

Posle 18 sati nemojte nositi šešir

Ana se najpre osvrnula na šešir- jedan od najčešćih odevnih dodataka tokom letnjih meseci. Iako žene izuzetno vole da nose šešir u najtoplijem delu godine, ona je otkrila da postoji određeno vreme kadase on nosi, a kada se nikako ne preporučuje.

– Šešir nemojte nositi nakon 18 sati, uveče on nije dobrodošao – istakla je pa objasnila da mnoge žene nose svoj dnevni šešir za plažu i u večernju šetnju što nije primereno.

Na piknik nikako ne idite u mini suknji Nakon šešira, Ana je ispričala u kojim trenucima nisu poželjne mini suknje i kratke haljine.

– Piknik je česta aktivnost tokom leta, pa ako žena sedi na travi, svakako bi trebalo da izbegava kratku odeću. Za piknik na livadi ili plaži poželjnije su duge suknje ili pantalone.

Sakrijte veš

Ako preferirate majice na bretele, važno je da pazite da vam se brushalter ne vidi.

– Kad se vide naramenice ili kopča od brushaltera, to će uništiti ceo top i izgledaćete vrlo jeftino – objasnila je.

Nemojte roštiljati na balkonu Dama nikad ne bi trebalo da pravi roštilj na balkonu, jer je vrlo nepristojno zadimiti komšijama.

– Niko ne želi miris kobasica pomešan s velikom vrućinom. Ako nemate gde da roštiljate, zaboravite na balkon.

Usku haljinu ostavite kod kuće Ako planirate da provedete dan razgledavajući, nemojte oblačiti usku haljinu, koja će se dizati dok hodate, jer ćete ispasti vrlo nespretni.

Za druženje na brodu obratite pažnju da vam nokti budu uredni – Budite spremni na otvorene cipele, a ako ste pozvane na druženje na brodu ili ćete provesti dan u sandalama, pazite da vam stopala i nokti budu uredni. Niko ne želi da vidi neuredna stopala.

Izbegavajte tešku šminku Leto je idealno vreme da prirodni izgled bude u prvom planu, teška šminka ne trpi visoke temperature. Kako biste imali svež ten tokom celog dana, izbegavajte da nanosite puder i generalno jaku šminku.

– Ne želite da izgledate masno, pa svakako proverite kako vam lice podnosi šminku i kremu za sunčanje.

Ne stavljate parfem pre izlaska na sunce – Parfemi mogu da iritiraju kožu, pa ako vam planirate da dan provedete na suncu, bolje izaberite mirišljavu kremu za sunčanje.

Ne putujte zbog popularnosti destinacije Mesta koja su posebno istaknuta kao top destinacije vrve od turista, a gužva može da vam uništi odmor.

– Mesta poput Mikonosa u sezoni treba izbegavati, sami istražite i rezervišite mesto za pravi odmor – rekla je Ana.

Nemojte ići u goste praznih ruku Leto je vreme proslava i druženja, pa je Ana istakla da nošenje poklona treba da vam postane navika.

– Nikad se ne pojavljujte praznih ruku kad ste pozvani u goste – zaključila je najvažnije pravilo.

Stil.Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top