JULIA ROBERTS IMA SJAJAN PREDLOG ZA FIT LETNJU SALATU

instagram/Printscreen

Lepota i zdravlje

JULIA ROBERTS IMA SJAJAN PREDLOG ZA FIT LETNJU SALATU

Fitnes Salata Julie Roberts jedna je od tajni njenog savršenog izgleda.

Iako je za dobar izgled brojnih slavnih lica na prvom mestu zaslužna genetika, ima i onih koji ulažu ogroman trud i rad kako bi izgledali dobro. Jedna od onih koja svojom pojavom ostavlja bez daha je i 54-godišnja Julia Roberts, a vitku liniju održava zahvaljujući napornim treninzima ali i zdravom ishranom.

Julia redovno trenira sa fitnes inttruktorkom slavnih Kathy Kaehler koja je za nju osmislila i zdrave obroke koji, ne samo da joj daju energiju da pregura naporna snimanja i drže je dugo sitom, već su i neviđeno ukusni i laki za pripremu.

Zato i ne čudi što je inače omiljena salata Julie Roberts, takozvana „fitnes salata“ postala viralna gotovo preko noći, ponajviše iz razloga što joj pomaže da ostane u formi, a sastojci vam neće „izbiti“ sav novac iz džepa.

salatu vam je potrebno:

1 konzerva leblebija (425 g)
1 vezica bebi spanaća
2-3 šargarepe
1 šaka oraha
80 g feta sir
biber

Za preliv:

3 kašičice sirćeta
1 kašičica dižon senfa
80 ml maslinovog ulja
so
biber

Priprema:
Leblebije stavite u cediljku da se dobro ocede. Zatim ih dobro isperite pod hladnom vodom dok više ne bude pene. Ponovo ih dobro ocedite, a potom ih sipajte u činiju za salatu.

Sledi priprema preliva, pa je potrebno da u manjoj posudi pomešate sirće, senf, so i biber u šta ćete veoma lagano dodavati maslinovo ulje sve dok se lepo ne sjedini sve.

 Salata Julie roberts je idealan obrok leti. IZVOR: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Leblebijama dodajte potom spanać i šargarepu, pa promešajte, a zatim prelijte dresingom. Umešajte fetu i orahe i salatu začinite solju i biberom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top