Poznata glumica konačno pokazala dečka: pljušte zagrljaji, dodiri, poljupci

Printscreen/Instagram

Poznati

Poznata glumica konačno pokazala dečka: pljušte zagrljaji, dodiri, poljupci

Naša mlada glumica Miona Marković osvojila je srca publike u nekoliko filmskih ostvarenja koja smo imali prilike da gledamo u proteklom periodu na našim malim ekranima.

Osim odličnom glumom Miona pažnju privlači i zbog izuzetne lepote, ali i načina na koji se u javnosti ponaša. Ona je uvek opuštena, prijatna i ne skida osmeh s lica.

Ipak, javnost je često interesovalo i da li je miona srećna u ljubavi, a glumica nije o tome javno govorila.

Ipak, čini se da je sada došlo vreme da ponosno objavi lepe vesti i konačno pokaže ko je muškarac koji je osvojio njeno srce.

Ona je na svom Instagram profilu nedavno objavila fotografije na kojima se vidi da je srećna u zagrljaju jednog mladog momka.

– S tobom plesaću kroz žanrove života, ubi me patetika i lepota – stajalo je u opisu pored fotografije.

Ovim je Miona, reklo bi se, želela celom svetu da da do znanja da je srećna i zaljubljena do ušiju, a po onome što se na slikama može videti reklo bi se da i njen momak beskrajno uživa.

Od jeseni ćemo mladu glumicu, ćerku istoričara Predraga Markovića, gledati u špijunskom trileru „Vera“, producentkinje Danke Milošević, reditelja Nedeljka Kovačića i koscenaristkinje Kristine Đuković, inspirisanim životom Vere Pešić, mlade žene koja je za vreme Drugog svetskog rata bila višestruki tajni agent.

Najteži zadatak pred njom čeka je u pozorištu, jer će zapevati u operi „Deca“. Za Kurir dramska umetnica otkriva šta će raditi preko leta i kakva je na novom projektu bila partnerka Jovana Stojiljković.

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top