Ćerka Monike Beluči na reviji prošetala u izdanju od kog zastaje dah

Printscreen/Instagram

Poznati

Ćerka Monike Beluči na reviji prošetala u izdanju od kog zastaje dah

Deva Kasel je ćerka slavne Monike Beluči i Vensana Kasela, a sada je zasenila svojom pojavom na reviji i napravila pravu bajku na Siciliji.

Deva Kasel je odavno krenula stopama poznate majke, a od nje je nasledila i lepotu. Međutim, ona je sada naprosto oduševila sve okupljene na reviji Dolce & Gabbana.

Poznati dizajneri su predstavili svoju novu kolekciju i tim povodom okupili mnogobrojne svetske zvezde. Ceo spektakl se održao na Siciliji, a Deva Kasel je bila jedna od manekenki koja je prošetala i sve ostavila bez daha haljinom koju je obukla.

Deva je ponela haljinu od čipke koja je imala korset sa posebnim detaljima, a kako je materijal proziran, ispod čipke je nosila crni veš. Svi su pored nestvarne kreacije koju je manekenka ponela, komentarisali i Devinu neverovatnu lepotu koja je zapanjujuća.

Ova revija je bila kruna cele vizije poznatih dizajnera, a njih krasi, kao i uvek, raskoš i preterivanje.

– Nije to samo odeća, to su dva metra bisera, nabori. To nije samo jedna haljina – to je stil života – rekao je Dolče pre početka revije.

Ova kolekcija je inspirisana Sicilijankama, a među gostima su bile i Helen MirenŠeron Stoun, Maraja Keri

Podsetimo, kada je Deva prvi put snimala kampanje, podršku su joj pružali roditelji koji su tada pokazali da su u sjajnim odnosima nakon razvoda posle 14 godina braka. Deva ima i mlađu sestru Leoni, a sestre neretko provode zajedničko vreme sa ocem i njegovom novom porodicom.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top