O POTEZU MALOG PRINCA DŽORDŽA PRIČAĆE SE GODINAMA

Printscreen/Instagram

Poznati

O POTEZU MALOG PRINCA DŽORDŽA PRIČAĆE SE GODINAMA

Sada znamo da i kraljevska porodica navija za Novaka Đokovića.

Kraljevska porodica prisustvovala je finalu Vimbldona i prisustvovala je veličanstvenoj pobedi Novaka Đokovića, tako da je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton uručila Srbinu novi trofej za njegovu kolekciju.

Sve sa tribina pratili su i njen suprug princ Vilijam, odnosno mali princ Džordž koji je na kraju „ukrao šou“ svojim roditeljima. Pitao je Đokovića da mu pokaže trofej Vimbldona, potom nije znao šta da radi sa njim, dok je zanimljivo da je otkriveno i da je dečak navijao upravo za srpskog asa u finalu.

To je otkriveno na snimku uoči finala na kom je princ Džordž pozdravljao osoblje na Vimbldonu, pa ga je tako jedan gospodin upitao za koga će navijati – Đokovića ili Kirjosa?

Dečak se prvo zamislio, nije odmah mogao da se seti imena, a onda je tiho uz osmeh poručio: „Đoković“.

Na kraju mu se želja ispunila, čime je održao lekciju brojnim svojim sunarodnicima koji su u poslednjih nekoliko dana vređali Srbina. Videli smo da jedan novinar je od Đokovića tražio da vrati novac od zarade, drugi je insinuirao da se dopinguje, treći se svađao sa njegovom suprugom Jelenom… Čak ga je i holivudska glumica optužila za mizoginiju!?

Za to vreme je mali princ Džordž održao lekciju starijima. Ako oni greše, deca neće…

Zamislite koliko će se ovaj snimak pojavljati kada Džordž bude u ozbiljnim godinama, tek mu je osam.

Pogledajte!

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top