Poznati pokrenuli bizaran trend – ni tanke, ni debele!

TIKTOK/LADYGAGA/INSTAGRAM/SCREENSHOT/KENDALLJENNER

Lepota i zdravlje

Poznati pokrenuli bizaran trend – ni tanke, ni debele!

Slavne ličnosti su već poludele za novim trendom na licu – nevidljivim obrvama.

Sećate li se kada su bile popularne što tanje obrve? Karakterisala ih je jedna tanka linija, a kako se moda promenila, masa devojaka se podvrgnula tretmanima trajne šminke, tzv. „puder obrvama“.

 Kako izgledaju nevidljive obrve

Da ne postoji večan trend već da svaki ima svoje vreme trajanja, dokazuje najnoviji koji je stigao. Taman kada smo se navikli na deblje obrve, a potom i na one „raščupane“ čije se dlačice podižu ka čelu, nemojte se čuditi ako na ulici ubrzo vidite „nevidljive obrve“.

Dovoljno je da jedna slavna dama pokrene trend, koji mnoge devojke prihvate, bez obzira da li im se dopada ili ne. Izbeljivanje obrva je najnoviji način stilizovanja obrva koji bi mogao da postane totalni hit!

Sada se traži „nevidljivi look“, a sve više holivudskih zvezda viđeno je u ovom izdanju. Prve među njima su Bela i Điđi Hadid, koje su na modnoj reviji Marka Džekobsa prošetale sa nevidljivim obrvama. Osim toga, ovaj bjuti trend viđen je i na crvenom tepihu, kada je Kendal Džener pozirala, a prihvatile su ga i Kim Kardašijan i Džulija Foks.

 kendal džener

Inače, trend izbeljenih obrva zapravo je počeo 90-ih godina kao svojevrsni stilski potpis pank zajednice. Inspiracija potiče iz 70-ih i 80-ih godina, kada su dreg kraljice napravile revoluciju trenda lepljenjem obrva lepkom.

Pa, ako naletite na devojku sa izbeljenim obrvama, makar znate da je reč o novom, po mišljenju mnogih, bizarnom trendu.

MONDO

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top