Tamara Dragičević ima NAJLEPŠU HALJINU za letnje venčanje

Printscreen/Instagram

Poznati

Tamara Dragičević ima NAJLEPŠU HALJINU za letnje venčanje

Ako ne znate šta biste mogli da obučete za neku svečaniju letnju proslavu, ova ideja Tamate Dragičević može biti od koristi

Glumački i bračni par Petar Benčina i Tamara Dragičević imaju vrlo uzbudljivo leto! Po okončanju pozorišne sezone, par je bio na kratkom letovanju, da bi glumica potom gostovala u Tivtu sa svojom predstavom „Povratak“, a par se zatim uputio na koncert Zdravka Čolića na Banja Luka Festu.

Odmah potom, porodica se uputila na novo i veoma važno slavlje — Petrova se sestra Nada udala se za dugogodišnjeg izabranika i poznatog odbojkaša Dražena Luburića.

1 / 3 FOTO: INSTAGRAM

Petar i Tamara su sa svojom decom bili među najveselijim zvanicama, a šarmantna glumica još jednom je bila na visini modnog zadatka.

Tamara je za proslavu, upriličenu u bašti jednog restorana, odabrala šik letnju toaletu koja je savršen izbor za letnja slavlja. U pitanju je model koji otkriva ramena i ima kratke rukave koji padaju u obliku zvona u visini grudi.

1 / 3 FOTO: INSTAGRAM

Glumica se odlučila za tzv. tiered dress, haljinu koja je proštepana tako izgleda kao da je sastavljena od više slojeva. Reč je o modelu koji deluje vrlo udobno, prijatno za visoke letnje temperature i može se nositi i u svakodnevnim prilikama kao street style komad, ali i za neke formalnije događaje. Posebno je omiljena jer odiše romantikom, pa pored jedva primetnih volančića ima i nabrani efekat i daje notu ženstvenosti i razigranosti.

Ovakve haljine prave se u svim dužinama, a Tamara Dragičević odlučila se za maksi-verziju, i to u efektnoj zelenoj boji, a svoje izdanje je upotpunila zatvorenom obućom, dok je kosu pustila da pada u talasima.

Letnje, lepršavo i tako, tako šik!

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top