Jedna rečenica sa Vimbldona ostaje zauvek za pamćenje

Printscreen/Instagram

Poznati

Jedna rečenica sa Vimbldona ostaje zauvek za pamćenje

Novak Đoković se, posle trijumfa na finalu Vimbldona, uputio i na bal posvećen pobednicima! Slika sa Jelenom je pokrenula lavinu komentara na Instagramu…

Čitav svet danas bruji o pobedi Novaka Đokovića na Vimbldonu, a mnogi naglašavaju  kako je osvojeni trofej bio i poklon ženi Jeleni za godišnjicu braka. Ona je i juče bila u loži namenjenoj pratnji finaliste turnira, kao i toliko puta dosad, a na Instagramu je objavila seriju slika podsetivši na srećni jubilej.

„8 godina u braku, ali imamo ipak samo 17 godina zajedno! Tinejdžeri„, napisala je Jelena uz ove fotke, uz dodatak:  „danas moj dečko igra finale Vimbldona.“ Juče su mnogi mediji objavili podsećanje na venčanje slavnog para u Crnoj Gori, gde je sklopljen i crkveni i građanski brak. U čast godišnjice, ali i velikog finala, Jelena je juče obukla vrlo zanimljivu haljinu roze boje, zbog koje se i danas vode polemike na Instagramu.

„Koliko ružna haljina“, „Neko je baš mrzi kad je pustio da obuče tu smešnu, dečju haljinu“, neki su od komentara na račun odeće koju je odabrala za finale.  Drugi, međutim, smatraju da je ružičasta toaleta izvanredan izbor i da je Novakova žena,  zahvaljujući njoj, odlično izgledala i na balu organizovanom za šampione Vimbldona.

„Uvek ste jedinstveni, ta haljina je unikatna“, poručila joj je jedna obožavateljka. Jelena je na Instagramu pokazala i kako toaleta izgleda na leđima – veći otvor je „presečen“ velikom mašnom, a puf rukavi su pridržani tračicama vezanim na vratu. Neki čak kažu da je zasenila i Kejt Midlton koja je Novaku juče uručila trofej.

Ipak, mnogima je više privukao pažnju citat u koji su se Novak i Jelena zagledali na slici snimljenoj pred bal. Reč je o stihovima Radjarda Kiplinga, iz pesme koju smatraju jednom od najpopularnijih u prošlom milenijumu – „Ako“.

Naš Ivo Andrić je preveo, odnosno prepevao te stihove ovako:

„Ako možeš da pogledaš u oči Pobedi ili Porazu
I da, nepokolebljiv, uteraš i jedno i drugo u laž“

Pesma je, da podsetimo, posvećena roditeljima koji su izgubili sinove u Prvom svetskom ratu, a glavna tema je snaga ljudske volje za koju je Novak pravi primer. I Jelena i on dele iste principe kad je reč o istini, pravičnosti, odnosu prema napadima iz okoline pa nije ni čudo što je ona odabrala baš fotografiju uz ovaj citat da proslavi Novakovu pobedu.

Naravno, juče su se svi pitali gde je Novakov i Jelenin sin Stefan, naročito kad su ugledali kako pobednik Vimbldona daje pehar malom princu Džordžu koji je prisustvovao meču.

Sam Novak je objasnio kako i Stefan u tom trenutku igra svoj teniski meč, dok je ćerkici Tari bilo dozvoljeno samo da se pojavi na tribinama tokom proglašenja pobednika.

Kako je izgledao taj trenutak i koji su još momenti obeležili jučerašnji Novakov trijumf na Vimbldonu, pogledajte u galeriji slika!

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top