ZAŠTO MUŠKARAC NAPUŠTA ŽENU KOJU JOŠ UVEK VOLI

pixabay.com

Ljubav i seks

ZAŠTO MUŠKARAC NAPUŠTA ŽENU KOJU JOŠ UVEK VOLI

3 razloga zbog kojih muškarac napušta ženu iako je voli – kada se granice pređu, a razlike su nepremostive!

Sigurno ste čuli za rečenicu – Ljubav ponekad nije dovoljna! Neki parovi završavaju svoju vezu, a da i dalje postoje emocije, strasti, povezanost, romantična energija. Zašto muškarac prekida odnos iako još uvek voli ženu – evo 5 razloga:

1. Stalno ste pokušavali da ga promenite

Ukoliko shvati da ne može da bude svoj, da iskaže svoju pravu prirodu, već stalno upućujete kritike, moguće je da se neće osećati prijatno u ovom odnosu. Parovi treba zajedno da se menjaju, da ispravljaju navike koje možda nisu prijatne partneru, da se zajednički razvijaju nabolje. Ali, kada neko pokušava da vas promeni toliko da počinjete da gubite sebe, tada nastaje problem i odnos je narušen.

2. Princip zadovoljstva

Muškarac napušta ženu ako u vezi ima više negativnog nego pozitivnog. Ukoliko su u odnosu svađe, skandali, neraspoloženje, stalno prebacivanje i osećaj krivice – onda partner može da oseća potrebu da to prekine. Najbolje bi bilo da pokušate zajedno da rešite partnere i poboljšate stvari, ali ako to ne ide, onda je kraj jedino rešenje.

3. Nekompatibilni ciljevi

Ukoliko se vaši ciljevi i planovi u životu potpuno mimoilaze, i nemoguće je pronaći ustupak, moguće je da će partner odlučiti da je za oboje bolje da prekinete odnos. Ljudi ponekad imaju potpuno različitu životnu misiju, pa čak i kada ljubav postoji, odlučuju da ostanu na svom putu, makar i po cenu raskida.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top