5 MODNIH KOMADA koji su vam NEOPHODNI ovog leta

pixabay.com

Moda

5 MODNIH KOMADA koji su vam NEOPHODNI ovog leta

Leto je uveliko počelo, a kako bi i ovog leta zasijali potrebno je da u svoj ormaru imate ovih 5 modnih komada, koji su apsolutni hit ove sezone.

BELA HALJINA
Bela haljina, kratka ili duga, savršeni je komad za leto. Osim što se lako kombinuje uz sve boje torbica i cipela, dodatni efekat daće joj i preplanuli ten kome svi težimo u ovo doba godine. Materijal može biti grublji za dnevnu varijantu, dok neke nežnije materijale možete iskoristiti za večernje prilike. U svakom slučaju, ova haljina biće pun pogodak.

PLETENA TORBA
Ovakva toba, osim što je savršen aksesoar za plažu, može biti vrlo efektna i kao dodatak za šetnju po gradu. Da li je napravljena od slame,rafije,ratana,tekstila,vune,konca ili drugih srodnih alternativa daće dodatni efekat letnjem autfitu. Tome svedoči i činjenica da je zovu ,,letnjom malom crnom torbom“.

ESPADRILE
Espadrile se iz sezone u sezonu vraćaju na velika vrata. Čini se da nikada neće izaći iz mode. Osim toga što svakom autfitu daju dodatni pečat, jako su udobne.

RAVNE SANDALE SA KAIŠČIĆIMA
Sa sandalama koje se vezuju oko članka ne možete pogrešiti. Ove sandale upotpuniće svaki autfit koji izaberete, dok će vam uz to vizuelno izdužiti nogu.

Pročitajte još: Zašto je Kloi Kardašijan čuvala svoje drugo dete u STROGOJ TAJNOSTI?

SVILENKASTI MATERIJALI

Bilo da je reč o haljini, košulji, pantalonama ili nekom drugom komadu odeće, ovakvi materijali učiniće svaki izgled prefinjenim.

Magazin Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top