Nemanja Gudelj objavio PRVU fotografiju sa Anastasijom

Printscreen/Instagram

Poznati

Nemanja Gudelj objavio PRVU fotografiju sa Anastasijom

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović već tri meseca uživaju vezi, ali se ne trude da objavljuju mnogo zajedničkih fotografija iako su oboje aktivni na Instagramu.

Fudbaler Nemanja Gudelj i pevačica Anastasija Ražnatović su privukli dosta pažnje svojom vezom, naročito što je pevačica tek nedavno raskinula petogodišnju vezu.

Oni svaki slobodan trenutak provode zajedno, pa su tako prethodne dane bili na Ibici u privatnoj vili što je ujedno bio i fudbalerov poklon Anastasiji za rođendan.

Nakon što je upoznao Ražnatoviće odmah se videlo da su se porodice uklopile i lepo se slažu, pa je tako Anastasija nerazdvojna sa Nemanjinim bratom Dragim i sestrom, dok je Dragi Gudelj i Ceci čestitao rođendan.

Nemanja je tek sada objavio prvu zajedničku fotografiju iako su možda neki očekivali da će se to ranije desiti. Na objavi on i Anastasija nisu sami, tu je i njegov brat Dragi, a Ceca im se pridružila u komentaru napisavši „tri moja najlepša musketara“.

Možda ih ne biste ni prepoznali pošto su za spontano fotografisanje odabrali sportke varijante, ali i kačkete i naočare kako bi privukli što manje pažnje.

Pretpostavljamo da su zbog poslovnih obaveza pevačica i fudbaler trenutno razdvojeni, s obzirom da on ima obaveze u Sevilji, dok ona promoviše svoju novu pesmu.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top