DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUL 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUL 2022.

Ovan

Posao: Sve što treba da uradite ovog prvog dana vikenda je da se posvetite rekreaciji i opuštanju. Uživajte, ali budite umereni u trošenju.

Ljubav: Podrazumeva se da u rekreativne aktivnosti i opuštena dešavanja uključite i dragu osobu. Možda planirate zajedničko letovanje ili kraći izlet.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Bik

Posao: Konačno jedan miran i opušten dan je pred Bikovima. Uživajte u zasluženom odmoru i svemu onom što vas čini zadovoljnim.

Ljubav: Dan bi mogla da vam ulepša draga osoba nekim iznenadnim znakom pažnje. Uzvratite.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: U svakom smislu ćete se rasteretiti ukoliko se posvetite nekoj rekreaciji. Organizujte neki izlet, boravak u prirodi, prijaće vam.

Ljubav: Prilika za flert i neobavezno ćaskanje sa osobom koja vam već neko vreme šalje pozitivne vibracije trebalo bi ako ništa drugo ono da vas maksimalno opusti i oraspoloži.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Rak

Posao: Neke bitne poslovne obaveze mogli biste danas uspešno da završite. Ostavite dovoljno vremena i za uživanje u odmoru.

Ljubav: Preuzmite inicijativu i iznesite pred dragu osobu neki predlog za beg od svakodnevice. Budite vi pokretač pozitivnih dešavanja.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Imate dosta dobrih poslovnih ideja koje treba detaljno razraditi. Moguće je i da se sa nekim od prijatelja udružite i pokrenete neki potpuno novi posao. Dogovor je na pomolu.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa prijateljima, prijaće vam širi krug ljudi i opuštena atmosfera.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Opušten i miran dan je pred većinom Devica. Iskoristite ga na pravi način za punjenje baterija za naredni poslovni period.

Ljubav: Svu energiju bi trebalo usmeriti na ljubav, planove za budućnost i podizanje kvaliteta postojećih partnerskih odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Pred Vagama bi mogle da se ispreče neke neodložne poslovne obaveze ove subote, što vas svakako neće baš oduševiti.

Ljubav: Mogli biste da očekujete izraze nezadovoljstva druge strane koja će se osećati pomalo zapostavljeno.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Radite na sebi, usavršavajte svoja znanja i veštine mogli bi vam itekako koristiti u nekom od narednih poslovnih ciklusa.

Ljubav: Promenite ustaljenu svakodnevicu i potrudite se da zajedničke trenutke učinite zanimljivijim. Budite maštoviti.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Iako je prvi dan vikenda neke iznenadne obaveze bi mogle da vam pokvare planove. Moguć je i kraći put.

Ljubav: Nervozu i napetost ne bi trebalo da prenosite na ljubavnu sferu. Potrudite se da se opustite i ne razmišljate previše.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavom. Vodite računa o ishrani.

Jarac

Posao: Evo dana kada bi Jarčevi mogli da predahnu od obaveza, naravno ukoliko je to moguće i uživaju u nekoj rekreativnoj aktivnosti.

Ljubav: Lepe povratne informacije mogli biste da očekujete od osobe koja vam je već neko vreme simpatija. Moguć poziv na druženje, izlazak, od vas sve zavisi.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vodolija

Posao: Dan pred vama donosi dosta aktivnosti. Bitno je samo da se ne rasplinete na više strana, već krenite po prioritetima.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti pratiće vas tokom celog dana, pre svega ako ste namerili da uživate u zajedničkim trenucima sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Većina Riba bi mogla da se pozabavi sumiranjem rezultata i novim poslovnim planovima. Neki od vaših predloga bi mogli da naiđu i na iznenađujuće dobar prijem u poslovnom okruženju.

Ljubav: Predložite dragoj osobi neki izlet, kraće putovanje, prijaće vam da ste u pokretu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top