ŠERON STOUN U 7. DECENIJI IZGLEDA NEVEROVATNO U KUPAĆEM

Printscreen/Instagram

Poznati

ŠERON STOUN U 7. DECENIJI IZGLEDA NEVEROVATNO U KUPAĆEM

Šeron Stoun se vratila u Los Anđeles, nakon neverovatnih nekoliko dana na odmoru.

Šeron Stoun je doputovala do Sicilie kako bi prisustvovala reviji modne kuće Dolce & Gabbana, čije je i zaštitno lice, a slobodno vreme je iskoristila za provod na moru i uživanje na svom brodu.

Glumica je podelila fotografije sa događaja na instagramu, uz natpis: „Malo sjaja“.

Sa 64 godine, Šeron je zaposlenija nego ikada, i često dobija komplimente zbog njenog neverovatnog mladalačkog izgleda. Ima pozitivan pogled na starenje i priznaje da se oseća samopouzdanije nego ikada.

„Tako sam zahvalna svom telu. kada sam bila mlađa, svi su mi govorili šta nije u redu sa mojim telom“ – ispričala je Šeron.

Šeron je odabrala kupaći koji zaslužno već godinama stoji prvi na vrhu najboljeg izbora za plažu i izgleda kao pravi devojčurak, dok opušteno tamani čips i kulira na julskom suncu.

Kupaći kostim je naravno marke Dolce & Gabbana, ali i mi možemo da nabavimo veoma sličan, kako se radi o ultra popularnom modelu.

Šeron je ovaj kupaći uklopila sa interesantnom ogrlicom i crnim naočarima za sunce, a preko bokova ima maramu pa smo tako ostali uskraćeni za donji deo leopardskog printa bikinija.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top