ŠOK prepiska Severine i direktorke koja ju je tužila

instagram/Printscreen

Poznati

ŠOK prepiska Severine i direktorke koja ju je tužila

Hrvatsku pevačicu državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin.

Severina je pre nekoliko dana detaljno opisala incident koji se svojevremeno dogodio u školi, a za koj tvrdi da je razlog zbog kog je imala takav odnos sa direktorkom škole.

Pevačica je tvrdila da je u sve bio upleten njen bivši partner Milan Popović kojeg je optužila da se udružio sa direktorkom škole. Istakla je, da dete nije viđala zbog njih.

Pevačica je sada odlučila da podeli i prepisku sa direktorkom i sve iznese u javnost.

„Direktorka iz pakla, Ljiljana Klinger, mesecima obmanjuje policiju, DORH, javnost, navodno jer se boji mojih pretnji. A kad sam javno, pre tri godine, rekla da je moje dete maltretirala, nikom ništa. A kažu da sve institucije rade za ‘dobrobit deteta’. Jedine ozbiljne pretnje s moje strane su bile da ću dati sve u medije?! Za takve poput nje to je velika pretnja. Ona je povlašćena dikrektorka, njeni učenici se direktno upisuju na MIOC. Kako to, kako to? Neke mame je zatvarala u školu i brojnih primera ima“, piše Severina, pa dodaje:

„Prijavila me treći put DORH jer se boji za sve ono što je radila. Od prvog dana školovanja mi je zabranila da odlučim ko će doći po moje dete. Otac se nije slagao sa mojim izborom, što je ona slepo sledila i tako kršila 4 godine sudsku presudu. Prepiske koje je dala medijima su nepotpune. Da je, kako tvrdi, bila toliko uplašena, opovrgavaju njene poruke koje mi je slala. To nisu bile pretnje nego komunikacija primerena njenom ponašanju. Donosim nove poruke, gde se vidi da me zvala na dan ročišta u Splitu. Naizgled, ljubazna gospođa… Vidi se da sam ja nju blokirala, ona mene nije. Kako to? Kako to? Evo nove pretnje, ako i dalje bude iznosila neistine na svedočenjima, onda ću pustiti sve njene mejlove van.“

Podsetimo, prema optužnici, Severina je od 4. jula do 20. oktobra 2021. godine poslala Ljiljani Klinger više od stotinu poruka, preko mreže „WhatsApp“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top