HANA HULJIĆ I PETAR GRAŠO POSTALI RODITELJI

Printscreen/Instagram

Poznati

HANA HULJIĆ I PETAR GRAŠO POSTALI RODITELJI

Hana Huljić rodila je danas svoje prvo dete – devojčicu. Paru je ovo prva beba, a ranije ove godine uplovili su u bračnu luku. Beba je trebalo da stigne 23. jula, ali je poranila nekoliko dana.

Već ranije supružnici su otkrili da će ćerku nazvati Alba.

Podsetimo, Petar Grašo i Hana Huljić su se venčali u Splitu u subotu 19. februara, u crkvi Svetog Dominika, u krugu porodice i bliskih prijatelja.

Nedavno je Hana nastupila u Zagrebu na Tomislavcu. Huljići su na zagrebačkom Tomislavcu izveli pop koncert – MISA MEDITERANA, svoje autorsko delo. Tim je povodom dala intervju za magazin Story.hr.

‘Imala sam malu tremu, malo mi je i glas drugačije postavljen s obzirom na trudnoću, zato nisam učestvovala u celoj Misi, ali zadovoljna sam kako je sve prošlo – rekla nam je nakon nastupa lepa Splićanka, otkrivši i svoje male trudničke tajne. – Kad sam išla na probe za Misu, i uoči samog nastupa ćerkica me udarala nožicama. Neću je više gnjaviti do porođaja- kroz smeh nam je ispričala Hana.

A koliko su Graši bračni život i očinstvo promenili svakodnevicu rekao je nakon što se 19. februara u Splitu venčao s devojkom koju poznaje gotovo celi život:

‘Imam slatko iščekivanje, dolazi nešto novo, malo biće. To je najlepši pečat do kraja života. Bojim li se? Ne. Srećan sam, volim decu, sad kad dođe moje dete nadam se da ću mu pružiti ljubav, onakvu kakvu su kao što su meni dali moji roditelji.’ Koliko je dolazak devojčice Albe uneo veselja u dve splitske porodice potvrdila je i Hanina mama, pesnikinja i spisateljica Vjekoslava koja je izjavila da je jako uzbuđena.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top