NAJSEKSI BAKA BALKANA PONOVO ODUŠEVLJAVA

Printscreen/Instagram

Poznati

NAJSEKSI BAKA BALKANA PONOVO ODUŠEVLJAVA

Naša poznata pevačica u osmoj deceniji izgleda bolje nego mnogo mlađe žene. U čemu je njena tajna?

Neda Ukraden (71) je iskoristila pauzu od nastupa kako bi napunila baterije za predstojeće obaveze.

Nedavno je boravila u rodnom Imotskom, a sada se javila s mora i pratioce oduševila fotografijom u kupaćem kostimu sa crvenim karminom i slamnatim šeširom na glavi, a lice je sakrila crnim sunčanim naočarama, prenosi vecernjihr.

„Odmor – ali na kratko“, napisala je Neda uz fotografiju, a pratioci su joj uputili brojne komplimente i hvalili kako izgleda odlično. “Jedna od najlepših žena“, “Lepoto“, “Neda lavica“, “Super“, “Lepa kao i uvek“, samo su neki od komentara, a Neda je još jednom opravdala titulu “najseksi bake Balkana“.

Iako je napunila 71. godinu, Neda još uvek oduševljava svojom vitkom figurom i mladolikim izgledom, a nedavno je u razgovoru za „In Magazin“ otkrila tajnu svoje zavidne linije.

„Održavati dobru formu i nešto što vam je nasleđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom – ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost“, kaže Neda, a prokomentarisala je i titulu najseksi bake Balkana koja je krasi.

„Taj naziv najseksi bake me uvek nasmeje, i nimalo mi ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A reč baka je najlepša reč na svetu“, kaže pevačica.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top