PRVU BEBU NISMO DOČEKALI S RADOŠĆU: Lepa doktorka sa pevačem čeka treće dete

Printscreen/Instagram

Poznati

PRVU BEBU NISMO DOČEKALI S RADOŠĆU: Lepa doktorka sa pevačem čeka treće dete

Pevač Bojan Vasković, frontmen „Leksington benda“, već deceniju uživa u skladnoj zajednici sa suprugom Aleksandrom.

Bojan i Aleksandra Vasković počeli su da se zabavljaju pre desetak godina, a iako su mnogi mislili da su se upoznali na snimanju spota za pesmu „Prišla“, u kojem je ona glumila, istina je da su oni tada već godinu dana bili u vezi.

2015. godine su se venčali, iste godine dobili su ćerku Anđelinu, a 2019. porodica je uvećana za još jednog člana – sina Mihajla. Nedavno su objavili da im stiže pojačanje i da je Aleksandra trudna treći put, ali pol bebe još ne žele da otkrivaju.

Aleksandrino zanimanje nema veze sa javnim poslom, ona je lekar i trenutno je na specijalizaciji ginekologije i akušerstva. Ipak, odlično se nosi sa svim izazovima koji prate brak sa popularnim pevačem.

Ja sam Bojana upoznala kao popularnog pevača, znala sam u šta se upuštam kada sam ušla u vezu sa njim. Istovremeno, nikada nisam premišljala gde je i šta radi. Da sam u bilo kom trenutku osetila potrebu da se bavim tim stvarima, to bi značilo da na ispit stavljam obostrano poverenje i zajedničku budućnost“, rekla je nedavno Aleksandra za „Hello“.

Kako je ispričala, Bojan ju je osvojio time što je bio otvoren i iskren, i nije se libio da pokaže emocije.

„Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice, i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas„, objasnila je pevačeva supruga.

Iako mnogi misle da život sa uspešnim i poznatim muzičarem podrazumeva samo luksuz i svetla reflektora, Aleksandra ističe da je to daleko od istine.

Nema ničeg fensi u celoj priči. Ponekad, u sezoni, budem i pomalo usamljena. Nedostaje nam kad nije sa nama na porodičnim proslavama ili u vreme praznika. Ranije, dok sam mogla, pratila sam ga na turnejama i bilo je zabavno. Sada smo već u životnoj fazi kada svako ima svoje obaveze i u hodu se usklađujemo. U šali kažem da je korona donela i nešto dobro, jer Bojan nikada više nije bio u kontinuitetu kod kuće. Konačno smo mogli da budemo prava tradicionalna porodica koja ruča zajedno“, iskrena je bila Aleksandra u intervjuu za pomenuti magazin.

Ona i Bojan prošli su kroz teške trenutke nakon rođenja prvog deteta, budući da je Anđelina na svet stigla prevremeno, u šestom mesecu trudnoće.

Naše prvo dete, Anđelinu, nismo kao većina roditelja dočekali s radošću, već sa strahom da li će preživeti. Uz božju pomoć, i pomoć divnih lekara sa Instituta za neonatologiju, iz bolnice je izašla kao zdrava beba. U celom tom procesu prihvatanja situacije sazreli smo, ujedinili se, naučili da se oslanjamo jedno na drugo. Shvatili smo da ne postoji ništa vrednije od porodice i zdravlja, a danas smo srećni i zahvalni što to imamo“, zaključila je Aleksandra, a ona i Bojan kroz nekoliko meseci će Anđelini i Mihajlu podariti brata ili sestru.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top