RAZVELA SE PA ZABLISTALA U HALJINI KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA

Poznati

RAZVELA SE PA ZABLISTALA U HALJINI KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA

Manekenka je isprobala novi trend za kojim su poludele žene širom sveta.

Danijela Dimitrovska je glavna tema medija poslednjih nekoliko dana – svi pišu o njenom razvodu od voditeljka Ognjena Amidžića, posle 10 godina braka.

Prelepa manekenka iako prolazi kroz težak period, pokazuje i dalje zašto je toliko uspešna u manekenstvu svojom poslednjom fotografijom na druđtvenoj mreži Instagram.

Danijela je zablistala u kratkoj pink haljini od satena, koja je zbog ove boje najpoželjnija ovog leta. Sigurno ste već primetili da svi nose roze ili pink, a taj trend je dobio naziv barbiecore. Taj trend je pokrenuofilm koji se sa nestrpljenjem iščekuje u kojoj Margo Robi glumi upravo barbiku, dok je ulogu kena dobio – Rajan Gosling.

Manekenka je ovaj trend ponela u vidu mini haljine od satena, kojom je istakla svoje vitke noge i savršenu liniju.

Uz haljinu je iskombinovala i sandale sa tankim kaišićima, kao i Luj Viton torbu. Detalji u vidu podignute kose, minđuša i sata upotpunili su njen Barbie stajling.

Danijela očigledno jako voli sve nijanse pink boje, s obzirom da se skoro pojavila i u intresantnom topu napravljenom od perja.

Inače, Danijela i njen bivši suprug su ostali pri tome da ne dele sa javnošću razlog kraha braka, ali za sada se zna da nije u pitanju treća osoba.

„Ognjen i Danijela se nisu razveli zbog nekog trećeg. U braku su proveli deset godina, bilo im je lepo, ali je Danijela shvatila da joj je postalo monotono. Ona je dinamična osoba i došla je do zaključka da joj je potrebna promena u životu. Ona je inicirala razvod“, otkrio je nepoznat izvor.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top