Za Jelenu Tomašević će to biti veliki dan i ostvarenje SNA

instagram/Printscreen

Poznati

Za Jelenu Tomašević će to biti veliki dan i ostvarenje SNA

Pevačica je ispričala kako se osećala kada je dobila poziv zbog koga je zajedno sa suprugom i ćerkicom od sreće skakala po kući.

Pop pevačica Jelena Tomašević nastupiće kao gošća na koncertu jednog od najpoznatijih tenora Andrea Bočelija koji će održati u Beogradu krajem jula. Kako navodu odabrao ju je Bočelijev tim.

— Maestro i njegov tim praktikuju da na svim svetskim turnejama specijalna gošća bude pop pevačica iz zemlje u koju gostuje. Mnogo sam srećna što je moja muzika dospela do jednog takvog umetnika i do njegovog tima i da su oni odlučili da baš ja zapevam sa njim. Bila sam presrećna i ponosna, već sam ga slušala i pitala sam se kakav li je tek osećaj zapevati sa njim, i evo 17 godina kasnije snovi se ostvaruju.

Ona je otkrila i kako se osećala kada je završila poziv i shvatila kome će biti gošća na koncertu.

— Tu su bili Nina i Ivan, svi smo skočili od sreće kad smo čuli.

Poziv je od samog trenutka shvatila ozbiljno i vredno se priprema za nastup na sceni sa Bočelijem.

— Radim svakodnevno sama, ali se i redovno konsultujem sa svojim saradnicima. Pevaću na italijanskom, te se čujem i sa svojim prijateljima iz Italije kako bi mi pomogli oko izgovora. Melodijske linije za mene nisu problem, ali italijanski jezik u kombinaciji sa njima jeste, te moram da vežbam svakodnevno.

Pevačica je otkrila i koju će numeru izvesti, ali i kome će te noći posvetiti pesme.

— Dogovor je da ne otkiravmo iznenađenje, ali eto otkriću da ću imati čast da izvedem pesmu „Vivo per lej“ sa maestrom Bočelijom i mnogo se radujem — piše Kurir.

— To će biti moja ćerka, naročito ću njoj pevati, ali biće tu i moji roditelji i prijatelji, za sve njih ću pevati.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top