Senzualno, klasično, a ipak — drugačije

Moda

Senzualno, klasično, a ipak — drugačije

Idete u šetnju? Na kaficu pored reke? Na svadbu? Gotovo da nema situacije u kojoj ovakav model ne bi bio prikladan, a izgleda vrlo otmeno

Letnja sezona definitivno spada u doba godine u kom hrvatska pevačica Nina Badrić najbolje „pliva“.

Regionalna pop zvezda u svakoj prilici je savršeno doterana, ali čini se da leto iz njenog stila izvlači najbolje, pa je svaka odevna kombinacija u kojoj smo je videli proteklih nedelja pravo malo remek-delo — od onih najsvečanijih, poput mini-venčanice u kojoj je proslavila 50. rođendan do najležernijih varijanti u kojima smo je viđali na plaži.

Nina blista i iznova pokazuje da odmeren i damski stil može da bude i te kako seksepilan, atraktivan i zabavan, a njena najnovija kombinacija je još jedan odličan primer toga.

Badrićeva je proteklih dana boravila u Rijeci, gde je uživala u lokalnim specijalitetima i šetnji, a u jednom momentu se pojavila u jednom od najlepših izdanja u kojima smo je videli do sad.

Nina je, naime, ponela svetloplavu midi-haljinu, komad koji otkriva ramena i u prednjem delu ima vrlo upečatljivu predimenzioniranu mašnu.

 

U pitanju je haljina brenda ASOS DESIGN čija cena iznosi 66 evra, ima jednu široku bretelu i pripijena je uz telo, zahvaljujući čemu ističe Nininu besprekornu figuru. Možda i najlepši deo jeste njena raskošna boja, koja se još naziva i „pariski plava“, a iako je na prvi pogled model savršen za letnja slavlja, pevačica nam je pokazala da je on i te kako ukopiv u svakodnevni letnji stil.

Hrvatska pop zvezda je, naime, ponela ovaj model s ravnim sandalama, i to sa četvrtastim modelom sa zlatnim kaišićima.

Udobno, elegantno i efektno!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top